Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymagający2

po co ten retusz baby???

Polecane posty

Gość wymagający2

pyt do kobiet, które zawzięcie retuszują swoje fotki tak, ze potem nie przypominaja samych siebie:P swego czasu byłem stanu wolnego i ze mialem duzo wolnego czasu szukalem kobiety na czatach, tudziez portalach typu sympatia.pl , jako ze zawsze wole zeby jak najszybciej wymienic sie zdjęciami z kobieta z ktora rozmawiam wysyłano mi rożne zdjęcia. Gdy pierwszy raz mialem sie umowic z kobitka z czata bylem nie powiem zadowolony - na zdjciu byla sliczna babka, z idealna cera, szczupla, biale ząbki, a jak przyszla na spotkanie nie poznalem jej - 20 kg grubsza niz na zdjeciu, pryszczata, wlosy tez sobie chyba ps dosztukowala:/ potem nie bylem juz tak naiwny - jak dostalem fotke z mocnym retuszem od razu kaze sobie wysylac prawdziwe zdjecie. Szczerosc za szczerosc, ja sam nie jestem jakis figo fago -zwykly facet ale ninawidze gdy sie mnie oszukuje, a tak wlasnie baby robia, ze juz nie wspomne o nk- tam co druga galeria wyretuszowana, czasem o zgrozo w paincie BABY JESTESCIE ŻAŁOSNE I SMIESZNE:P

Gość asfafs
posty jakie by się tu pojawiły zaraz (gdybym nie napisał tego chociaż któryś może i tak być) 1. ja taka nie jestem 2. ich sprawa 3. sam jesteś żałosny i śmieszny 4. link do menelgame 5. na pewno przesadzasz, nie można wyglądać na 20 kg mniej na zdjęciu 6. pewnie była modelką 7. nikogo to nie obchodzi 8. wypierdalaj cwelu 9. proszę, wejdźcie na mój temat [link do tematu] ponadto poniżej wywiązałaby się dyskusja na całkiem inny temat ponieważ spotkały się dwie kafeteriuszki, które kiedyś zamieniły tu ze sobą słówko 🖐️

Gość wymagający2
spoko, ale może znajdzie się choć jedna kobieta która zechce szczerze na to pyt odpowiedzieć, ja rozumiem ze chcę byc atrakcyjniejsze, ale facet i tak na wlasne oczy sie przekona ze lalunia z fotki ma niewiele wspolnego z mycha ktora przybyła na spotkanie:P i po co takie głupie zabawy? a tak btw to niektóre fotki sa smieszne: retusz jest tak nieudolny że ręcę opadaja heh

Gość asfafs
marzę o obdarzonym (minimum 30cm)murzynie którzy wezmie mnie analnie na rogu Marszałkowskiej

Gość wymagający2
no i przypomnialy mi sie tłumaczenia tej pani z czata: gdy napomknąlem ze troche rozni sie od osoby ze zdjecia oburzyła sie ze jestem samcem który chce tylko sexu i ne uznaje innych kobiet oprocz tępych blachar:/ i gdzie tu logika?

Gość taaaaaaaaaaaaa
ale jaki chcesz morał wyciągnąć, do czego ta dyskusja ma prowadzić? Tak, jakbyś się pytał, dlaczego ludzie nie myją się dwa razy dzienie. Jałowa dyskusja.

ja sie nie retuszuje.. bo dzieki Bogu nie mam pryszczy ani tradziku (ot czasem jeden gdzies wyskoczy po alko) moze nie mam figury modelki ale tez nie mam halo z tego powodu... zreszta mam na nk az jedno zdjecie (grugie za czasów młodosci xD) wiec nie mam bzika na tym punkcie.. co do retuszów, to sie tak rzuca w oczy ze szok.. nagle ktos ma twarz jednego koloru albo 10 kg mniej wielkie piersi itd mi sie wydaje ze to kompleksy, choc ciekawi fakt ze naprawde ladne dziewczyny tez sie retuszują..

Gość asfafs
baby nie myślą logicznie, w tym rzecz to wyżej z 17:28 pewnie pisał ktoś pokroju psychicznej kafezdziry :o

Gość wymagający2
posaam pałę panu po 60 ewentualnie młodemu informatykowi z Grudziądza

Gość to może
pokaż jakieś takie zdjęcie coo :P skoro taki reusz to i tak nie poznamy ;)

Gość asfafs
oddam tanio nową nieuzywaną kupę :)

Gość asfafs
w sumie mógłby pokazać jakieś takie ale czy to ma sens? wejdź sobie na sympatię.pl, tam tego też sporo

Gość wymagający2
czytaj ze zrozumieniem złotko:P pytam po jaką cholere retuszujecie fotki - przeciez i tak wiekszosc to od razu zauwazy, wysylacie facetowi zdjęcie spoko, ale w koncu sie spotkacie i kolo was nie pozna:/ jak mozna sie wstydzic wlasnej twarzy??/

Gość wymagający2
nie jestem takim chamem zeby wstawiac na forum publiczne zdjęcie tej kobiety bo wiem zeby sobie tego nie zyczyla:/ no i kolega dobrze pisze - wystarczy wejsc na nk albo sympatie - a juz najwieksze przegicie to chyba wybielanie zębow w paincie hehe albo powiekszanie cycow i ps

Gość taaaaaaaaaaaaa
i po co zadajesz to durne pytanie? Po to, retuszują, żeby lepiej wyglądać i w wirtualnym świecie mieć "lepsze wzięcie". Jesteś takim idiotą, że tego nie wiesz? Dziwię się, że szukasz w necie kobiet, i potem się dziwisz, że na spotkanie zamiast modelki przychodzi przeciętny pulpecik. Przecież w realnym świecie piękni ludzie nie szukają w necie znajomości. Nie bądź naiwniakiem :D i nie zadawaj naiwnych pytań.

Gość zyyyybbbaaannn
asfas-dobre to bylo:) autorze a do ciebie-co powiesz na to-spotkalam faceta na czacie bylo pelno zdjec potem godziny rozmow na skype z kamera wiec powinnismy niby wiedziec jak wygladamy i co???????jak doszlo do spotkania po 20min ucieklam wiec to nie kwestia tylko retuszu zdjec-czasem nawet jak masz ich kilkanascie naturalnych i widzisz kogos godzinami na kam mozesz poczuc rozczarowanie....bywa

Gość to może
ja się nie retuszuje bo nie mam do tego odpowiedniego programu :p zresztą nawet by mi się nie chciało :P ale kiedyś jak rozmawiałam o tym z koleżankami to też nam to sie wydało dziwne :P chociaż ja osobiście nie mam nikogo w znajomych kto używa retuszu (albo o tym nie wiem :P)

Gość taaaaaaaaaaaaa
retusz po to, by ludzie ze słabym poczuciem swojej wartości, nabici idealnymi ciałami z tv i internetu, które zewsząd atakują idealizmem, biedni ludzie, zagubieni, którzy chcą gonić niemożliwe, ludzie, którzy przez chwilę chcą poczuć się fajnie, dobrze, pięknie... Po to się retuszują, bo są zagubieni, b ktoś im kiedyś złamał psychę, bo uwierzyli w niemożliwe, bo od dziecka są karmieni idealizmem tv. Takim naiwniakiem jesteś? Myślisz, że pomożesz tym laskom? A może chcesz je dobić? A może cieszy Cię to, że są istoty, które muszą w programie zmieniać siebie, żeby przez chwilę uwierzyć, że są coś warte? Że nie stać je na photoshopa, żeby robić to profesjonalnie...

Gość wymagający2
co z tego jak maja branie w wirtualnym swiecie jak narazaja sie na nieprzyjemnosci na spotkaniu w realu:/ zreszta taka kobieta jak dla mnie jest od razu skreslona-bo od samego początku nieszczera. a co do tego ze nawet na naturalnych fotkach ludzie inaczej wygladaja to sie zgodze - moze i sa różnice ale na pewno nie tak wielkie jak na retuszowanej fotce gdzie jest zupoelnie inna osoba:/ a co do tego ze piekni ludzie nie szukaja milosci na czacie - owszem pewnie nie, ale sa wyjatki - spotykam sie obecnie ze sliczna panna ktora poznalem na forum a co wazne postanowilem zaryzykowac i spotkac sie bez wczesniejszego wysylania fotek-to byl strzal w 10:D

Widocznie chcą być ładniejsze niż w rzeczywistości:) Chociaż jak by się na niektóre zdjęcia popatrzeć to śmiechu warte:) Twarz zlewa się z tłem, nie widać nosa itp;o

Gość taaaaaaaaaaaaa
a co Ci pomoże wiedza na zadane przez ciebie pytanie?

Gość wymagający2
taaaaaaaaaa-troche sie nie rozumiemy - chodzi mi bardziej o retuszowanie zdjęc ktore wysylamy osobie z ktora rozmawiamy w necie,chcemy sie spotkac, zdjecia na nk nie maja na ogol celu matrymonialnego i niech se retuszuja ile chce, ale jak kobieta wysyla mezczyznie foto to chyba chce zeby spodobala mu sie jej prawdziwa twarz a nie wytwor ps bo i tak sie to wyda w koncu

nienawidzę tych photo shopów :O Od razu widać, że zdjecie jest przerobione :O wole naturalne zdjecia z pryszczami, niż te wygładzone, nierzeczywiste :O

Gość taaaaaaaaaaaaa
gdyby ci wysłały prawdziwą twarz - spotkałbyś się z nimi?

Gość wymagający2
tak, spotkalbym sie z nią - nie odstraszyl mnie jej wygląd tylko to że mnie oszukala - to tak jakby wyslala zdjęcie jakiejs np aktorki pisząc ze to ona, cenie szczerosc i widze ze to chyba jednak wada:/

Gość taaaaaaaaaaaaa
większość facetów ceniła u nich jednak co innego... Chyba dlatego to robią. Panuje kult ciała. te laski nie wierzą już w nic, tylko w strzałkę na ich twarzy. Smutne. Dlatego ja omijam takie miejsca "spotkań" jak net.

Gość NIE WIEM JAK TO JESTZ BABAMI
BABY MOŻE SIE RETUSZUJĄ ALE KOBIETY NAPEWNO NIE

Gość sdafgasdf
hahahha 17:58 to prowokacja, tak?:D