Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golka1979

to jest zalosne

Polecane posty

Gość golka1979

czesc dziewczyny tak siedze czytam i czytam i zalamuje rece. zalosny jest fakt ze coraz wiecej dziewczyn ma problem aby zajsc w ciaze. to nie jest takie proste , ja tez z mezem staram sie o dzidzie i nic:(:(, najgorsze jest to ze mnie juz powoli szlak trafia. czasem mysle ze popadam w jakos depresje , siedze codziennie czytam rozne artykuly , ciekawostki na temat porodu i wydaje mi sie ze chyba to blad bo coraz bardziej sie zalamuje. zobaczymy co wyjdzie jutro ide na dodatkowe badania zobaczymy co wyjdzie. meza tez bede musiala wyslac na badania bo tak naprawde nie wiadomo kto zawodzi:( pozdrawiam szczesliwe mamy mam nadzieje ze tez kiedys dolacze

Gość sfgwfghw4w11
za duzo chemii w jedzeniu moze

Gość karolina kulińska
ja też miałam problemy z zajściem rozwiązałam je wstrzykując sobie spermę mojego męża w żyłę. dostałam zdrową ciążę. urodziła się córka i nazwałam ją edyta. pozdrawiam

Gość ja tez ja tez ja tez
Tylko z tą różnica, że my się nie staramy bo nas nei stać na dziecko. Z jednej strony boje się, że czym później tym trudniej, a z drugiej nie mogę sobie na nie pozwolić. TO PRZERAZAJACE ;(