Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm-mmmm-ssss

szukam samych zalet percingu i tatuazy

Polecane posty

Gość mmm-mmmm-ssss

musze napisac takie cos ze jestem za...i potrzebuje duuuzo i na dosc wysokim poziomie inteligencji argumentow :D

Gość mmm-mmmm-ssss
ej dobra na razie jest to temat edukacyjny a nie do flirtowania...pozniej pewnie ze tak :P ale musze kilka ich miec :D ok oryginalnosc i lepsze samopoczucie :D co wiecej? :D

Gość jednym arugemntem jest bo...
mnie sie podoba ;P koniec dyskusji xD

Gość tatuaż będę mieć...już mam
ja tez mam tatuaz...i to nawet w widocznym miejscu mimo ze jestem kobietą ;)...zrobiłam go bo zawsze chciałam miec w tym miejscu tatuaz,ten motyw....to dla mnie swego rodzaju talizman...

nie wiem jakie mogą być zalety, ale ja jestem z mojego kolczyka w nosie bardzo zadowolona, nawet moja mama mówi, że super z nim wyglądam :) może to, że w jakiś sposób dzięki temu się wyróżniasz? pooglądaj sobie taki program o studiu tatuażu na discovery, tam ludzie sobie robią różne tatuaże i opowiadają co ich do tego skłoniło, np facet wytatuował sobie imię swojej córki z miłości do niej.. :]

tez mam tatuaz w widoczym miejscu. na szyi, kota. bo bardzoo bardzo lubie koty. zawsze lubilam. i nie wyobrazam sobie zycia bez nich. to jest moj pierwszy, ale niedlugo bedzie wiecej . a piercingi tez posiadam.

Gość mmm-mmmm-ssss
oj daniel waidomo o co chodzi no :p wiem..czasme goladalam tamten program na discovery..ale nigdy nie zwracalam zbytniej uwagi czemu im sie to podoboa..tylko ogladalam tak bez celu...a teraz to juz troche za pozno zeby to ogladac bo jeszcze musze to na inny jezyk przelozyc a jutro gadac na ten temat :P

Gość fdrtfvaf
ja zrobiłam sobie na biodrze tak naprawde nie jest widocznym miejscu, zrobiłam go poniewaz zawsze kreciła mnie taka własnie ozodba dlaczego wybralam miejsce ktorego nie widac , chilam chyba zeby to dla ludzi bylo zaskoczeniem jesli go pokarze:) bo tak naparwde nie wygladam na dziewczyne wydzaiarana :)własciwie nie wiem czemu go zorbilam poszlam na kacu i juz;d kiedys myslam nad tatuazem pozniej nie chilam a zrobilam go na spontanie;d

daniel24 czemu taki nick? niewidzialny_ lepiej weyglądałó:P ktoś cie zjechal na osobistym topie??

a tak na temat jakie argumenty?? tatuaży nie lubię. za to bez swoich kolczyków czuję się jak naga

Gość czyżby to było zadanie
z Alles klar? ;)