Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhdhdfhdh

Jak przekonac rodziców , żeby pozwolili mi zrobic sylwestra w domu..

Polecane posty

Gość fhdhdfhdh

ale żeby mi zostawili wolną chatę?:D czy coś takiego w ogóle jest możliwe?:P

Gość www.tnij.org/tatix
Ty chcesz balowac w ciepłym domku a biednych rodziców na mróz wysyłasz?

Gość pólnocny karabach
sylwester w domu to porazka :o oczywiscie z punktu widzenia gospodarza :p raz byłem swiadkiem jak telewizor leciał z osmego pietra takze sie zastanów

Gość da sie ale nielatwo
Pomysl, co bys zrobila na ich miejscu. Jakie warunki TWOJE dorastajace dziecko musialoby spelnic, by zrobix w TWOIM mieszkaniu wielka impreze. Pewnie chcieliby, zeby nie bylo zniszczen, przeszkadzania sasiadom i dziwnego towarzystwa. Prywatka z normalnymi znajomymi, ktorych mieli juz okazje poznac, pewnie nie wykracza poza mozliwosci.

Gość mała mała mala żabka
zorganizuj im coś na ten wieczór-w koncu oni tez mają prawo się bawić nie muszą uslugiwać koleżankom i kolegom dziecka:) no i zaproś tych znajomych ktorzy są im znani z tego ze -znają umiar.Naprawdę nie warto zapraszać tych co zawsze mają powód do rozróby bo nowy telewizor, czy malowanie ściany jest droższe niż ta imprezka

Gość fhdhdfhdh
alez oczywiście chcę zaprosic normalne koleżanki, które nic mi nie zniszczą. rodzice mogą przebywac w drugim domu (mamy dwa) w tym samym mieście. Tyle , ze ten drugi jest na uboczu, ja chce sylwestra w centrum. Chodzi o to,ze moja mama nie będzie sie chciała ruszyc.. jak ją przekonac ?

tak po latach dopiero do mnie dotarło ,że bez sensu były wszystkie te kombinacje, sposoby na starszych,czasem oszukiwanie i stresówa prz tym....moze tak: w dzień jak bedziesz gdzies wychodzic stwierdz ze wieczorem chciał/abys z nimi pogadac i wyjdz. Jak juz bedzie spokój wieczorkiem, czy przy kolacji jesli jecie wspólnie spokojnie zapytaj czy możesz zorg, sylwka w domu. powiedz ze wiesz z czym to sie wiaze, powiedz jakie chciał/abys towarzystwo zaprosic, ze bierzesz odpowiedzialnosc na siebie ...powiedz to co chieliby usłyszec ale za razem szczerze daj im powód do zaufania. zakończ, ze prosisz zeby sobie to przemyśleli i dali ci znac. no! nie wymuszaj, nie cwaniakuj, daj im poczuc ze nie jestes gówniarzem i myślisz! albo to tez im powiedz. daj znaka jak poszło.

Gość Dzięki spróbuję
:D 🖐️