Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha111222

escapelle

Polecane posty

czesc. prosze o jakas rade wziwłam escapelle po 62 godz po stosunku gdyz doszło do niego w sobote w nocy(ok 20 dziem cyklu) a w niedziele wiadomo nie przyjmuje lekarz, w poniedziałek udałam sie do lekarza rodzinnego zeby przepisał esc a on powiedział mi ne nie moze mi przepisac bo nie zna leku a wiedział dokładnie o co go prosze _załamałam sie_ bo musiałam czekac za do wtorku bo w mojej miejscowosci gimekolog pzyjmuje akurat w tem dziem -lekarz bez problemu wypisał mi lek (kosztował 65 zł) nie miałam zadnych skutków ubocznych dzis jest 6 dziem od wziecia tabletki i nie miałam zadnego plamienia po jakim czasie od wziecia esc moge zrobic test prosze poradzcie mi cos bo jestem załamana nie wiem co robic.

Mam dokładnie to samo co Ty. No nic musisz poczekac na okres. te tabletki maja wiekszxa skutecznosc jak sie je wezmie jak najszybciej. z tego co piszesz wzielas je po 62h godzinach. Trzymam kciuki za Ciebie wiem ze oszalec mozna z tego powodu

Mam dokładnie to samo co Ty. No nic musisz poczekac na okres. te tabletki maja wiekszxa skutecznosc jak sie je wezmie jak najszybciej. z tego co piszesz wzielas je po 62h godzinach. Trzymam kciuki za Ciebie wiem ze oszalec mozna z tego powodu

Gość lolkatolka
ja wzielam tez cos kolo 60 godzin po - i w ciazy nie jestem:) bylo to juz z rok temu, nie pamietam juz kiedy dostalam okres, cos kolo tygodnia chyba od wziecia a objawow tez zadnych po wzieciu nie mialam,a w ulotce tyle mozliwych objawow bylo wymienionych ze balam sie ta tabletke polknac, ale wszystko bylo i jest ok, powodzenia

ja powinnam miec juz okres i dostałam chyba albo to jest plamiienie sama nie wiem lae nadal sie strasznie boje. az odechciało mi sie wszystkiego.ale cóz mam nadzieje ze nie jestem w ciaży:(

hmm to byly twoje plodne czy nie?? jesli nie to nie masz sie czym przejmowac ja mialam taka sytuacje tydzien przed plamieniem poszlam do gienia i mowie jaka sytuacja a ten spytal czy napewno chce te tabletki bo prawdopodobienstwo jest nikle a one strasznie rozleguja caly cykl ale i tak ju kupilam :P hmm w kazdym razie w ciazy nie jestem :) hmm a dla pewnosci mozesz zrobic test po takim czasie juz wyjdzie pozdrawiam