Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnuuuk11

Kobiety pomóżcie mi w sprawie pocenia sie ale nie pod pachami

Polecane posty

Gość nnuuuk11

Często w pracy się poce ale nie pod pachami tylko plecy i klatka piersiowa, i albo musze zmieniac koszulke co chwile albo chodzić taki mokry co daje mi duży dyskomfort w pracy. Płynów duzo nie piję. co radzicie ? PS jestem facetem

Gość nnuuuk11
a są może jakieś tabletki na pocenie ? pytam bo tyn dezodorant to chyba dobry pod pachy by był , bo nicy miałbym sie min psikac po plecach /

Gość ałun
Tym dezodorantem można smarować wszystko- nawet twarz po goleniu, bo łagodzi podrażnienia. Stopy tak samo, więc i plecy na pewno też. To jest naturalna substancja, która nie jest wyprodukowana specjalnie "pod pachy" :) Działa na każde pocenie:) Tabletki może są...ale ja wolę sposoby bardziej naturalne.

Gość nnuuuk11
Ok dzieki.wyprubuję

Gość kosmetyczka21
perspi block fajnie działa, koszt 30 tabletek to 15 zł, zawiera w sumie same zioła: pokrzywę, szałwię, skrzyp

polecam etiaxil ten lotion do stop i dloni, mozna stosowac na cale cialo, wystarczy ze posmarujemy klopotliwe miejsce raz w tygodniu na noc i problem zupelnie znika, suchutko :) polecam ten do skory wrazliwej bo nie piecze i mozna spokojnie zasnac