Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafateriankarazdoroku

stosunek przerywany w dzień owulacji..można zajść?

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam pytanko. Jak określacie szanse na zajście w ciąże jesli uprawiany był stosunek przerywany w dzien owulacji? Znacie moze jakąś kobitke co w ten sposób zaszła w ciążę?

Gość st przer a co to
za antykoncepcja????? szanse duuze

a kto powiedział że używałam tego jako antykoncepcji. Nie mam nic przeciwko ciąży dlatego mnie to ciekawi i nurtuje czy tak też się zdarza zajść, bo mnie sie wydaje w sumie że nie bardzo.

Gość moja corka ma juz 8 lat
dzieki tej "metodzie"

ale no przeciez...raz juz sie zdarzylo ze w dzien owulacji kochalismy sie bez zabezpieczenia i jakos w ciazy nie jestem. Wiec? Chyba jednak mi sie wydaje ze szanse sa znikome.

Gratuluje Julka :) Czyli mówisz ze uprawiałaś seks przerywany w dzien owulacji? Czy może inny ? W sumie sama nie jestem pewna czy chciała bym byc w ciazy czy raczej nie. I ogólnie było to by takim paradoksem, że sa kobiety co sie miesiącami, latami staraja o dziecko i nic. A ja bym miala zajść? E tam.

nie kochamy sie w czasie okresu. Kiedyś 2 razy sie kochaliśmy, ale dostałam zapalenia czegoś tam w pochwie i stwierdziłam że jest to zbyt ryzykowne bo łatwo sie nabawić różnych infekcji w trakcie okresu.

Gość pytajjkaaaaaaaaaa27777
a jak wygladaklo te zapalenie jakie objawy?czy normalnie dostalas okres?

Gość soo
Ja dziś z Mężem kochałam się 2 razy :) Mam owulacje, seks bez zabezpieczenia... Zobaczymy czy dostanę okresu. O dzidziusia chcemy się starać od przyszłego miesiąca bo biorę leki które muszę wcześniej odstawić, ale dziś się nie mogliśmy powstrzymać.... :)

Gość gość
A jak wyznaczasz sobie owulację? szukam jakiegoś skutecznego sposobu

Gość bialamasajka
Ja odpowiem :) Do wyznaczania owulacji najlepszą metodą jest chyba objawowo-termiczna. Ja mam specjalny komputerek, który interpretuje pomiary za mnie. Korzystam z Cyclotestu. Na prawdę to ułatwia sprawę

Gość gość
Baju baju! Wystarczy nawet drobna infekcja (nie wspomne o poważniejszym choróbsku!) i diabli biora metody termiczne! Istnieją tzw domowe testy na poziom LH (ok 35zł). Tu albo masz skok poziomu LH (a zatem czas gdy nadchodzi owulacja) albo nie masz i kropka!

Gość gość
witam ja również kochała się z mężem 2 razy w dzień owulacji czekam na okres teraz z tym że jestem chora i biore antybiotyki więc chyba szanse na ciąże mam znikome :p

Gość gość
dziwne pytania zadajesz troche. skoro bywaja i przypadki ze w "dni nieplodne" zachodzi sie w ciaze to chyba w dzien owulacji tym bardziej. stosunek przerywany to nie jest zadna metoda anty, w plynie ejakulacyjnym tez sa plemiki

Gość gość
Ciekawe co z so