Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapraszam do dyskusji oo

Prosze przeczytajcie!! Nie jest długie .

Polecane posty

Gość Zapraszam do dyskusji oo

Jestem z chlopakiem rok czasu i ani raz nie zrobil mi minety, czasami tez szybko konczy jak jest bardzo podniecony lub nie widzimy sie dluzej niz zwykle. Wczoraj wlasnie seks trwal krotko i ja go prosze popiesc mniej , caluj brzuch i nizej a on tylko brzuch calowal a za minete sie nie wzial. Mowie drugi raz to popiesc mnie reka bo dla mnie to bylo za krotko a on na to zebym dala spokoj . Wiec nie wytrzymalam i mu powiedzialam ze dbasz tylko o siebie i swoja przyjemnosc a o moja wcale. Powiedzialam rowniez ze jak sie wkurze to nie bedziemy sie widywac!!! Spytal tylko czy juz skonczylam gadke i sie jednak obrazil. Ale czy ja nie mam w pewnym sensie racji? Myslicie ze ta szerosc z mojej strony moze przyczynic sie do rozpadu z nim tego zwiazku ??

Napisze tak: uraziłaś jego męskie ego..;-) Mogłas jakos to delikatniej powiedziec..porozmawiaj z nim i wyjasnijcie ta kwestie;-)

Gość Paula 24
lepsza szczerość. obraził sie jak to facet (EGO), ale może potem zastanowił nad tym. a tak jakbys nic nie mówila to by uznal ze jest dobry w łóżku i byś sie dalej męczyła. Jak ochłonie to spokojnie pogadajcie o swoich oczekiwaniach w seksie. Do facetów czasem nie dociera krytyka od razu. Musi pomyśleć. Watedy myślała jaki to z niego ogier a wyszedł klops no to wiesz, uniósł się dumą:) a gadka w seksie "daj spokój" - to jakaś masakra, kojarzy sie ze sztywniactwem i egoizmem.

Gość Paula 24
miało być "wtedy myślał"

Gość ddddddddaaaaaaaaaS
nastepnym razem jak bedzie cie bzykał rozkrecony to zrzuc go z siebie i powiedz ze ty juz :P i niech spada nie konczysz zadną rączką :P

Gość drente
Powiedzialas prawde ze jest dretwy i szybki jak blyskawica,wiec teraz czas na zmiany.Moge go zastapic;)

Gość TYkWA
a robisz mu laskę z połykiem??