Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazonaanalem

duzy analny problem

Polecane posty

Gość przerazonaanalem

Dużo jest poruszonych tematów z tym związanych ale na żadnym nie zaspokoiłam swojej ciekawosci do końca. Mojemu facetowi bardzo na tym zależy, ale nie nalega.. cierpliwie czeka ;) Ja kilka razy obiecywałam, że spróbuję, ale zawsze kończyło się to niewypałem... chciałabym to zrobic dla siebie (zaspokoic ciekawosc i spróbowac się przekonac) ale przede wszystkim DLA NIEGO. Strasznie męczy mnie ta sytuacja.Jak tylko dotyka okolic odbytu wpadam w straszną panikę (nie miałam nigdy żadnego urazu) dzisiaj poświęciliśmy baaardzo dużo czasu na to, żeby atmosfera była sprzyjająca a on bardzo się starał, żebym była rozluźniona-udało się do momentu, w ktorym nie poczułam,że..."to już czas". Chciałam się przełamac ipoprosiłam, żeby to zrobił ale bardzo powoli. Był nadzwyczajnie delikatny ale jak tylko wszedł (na 2-3 cm) tak zaczęlo mnie bolec, że zrobiło mi się słabo, później kilka minut nie pozwoliłam mu się w ogóle dotknąc bo wydawało mi się, że boli mnie każda częśc ciała... Może macie jakieś inne sposoby po za dużym nawilżeniem...? Są jakieś tabletki albo maści rozluźniające zwieracze? Proszę o poważne podejście do sprawy bo strasznie się z tym męczę a naprawdę chciałabym przełamac to.!! Z góry bardzo dziękuję

Gość guiygiuiu
przed walnij sobie dobrego drinka , sprawdzone to pomaga - rozluźnia i stajesz się odważniejsza

Gość do Chlorix
a ty uprawialas anal?

Gość spalenie jointa
spalenie jointa z marijuaną i kieliszek wina czyni cuda... mówię Ci cuuuuda!!;)

Gość kofi anal
zapytaj gejów jak oni to robią może coś ci poradzą