Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeremy

Kwiaty dla koleżanki w ramach podziękowania za wesele

Polecane posty

Gość Jeremy

WItam Zaprosiłem koleżankę, na wesele mojego brata. Czy np: kiedy się spotkamy kilka dni po weseleu, będzie dobry pomysłem wręczyć jej kwiaty w ramach podziękowania za pójscie ze mną na to wesele? Tym bardziej, że wesele jest daleko, ja nie jestem dobrym tancerzem, więc być może dojdzie do wniosku, że siedzac w domu i czytajac ksiazke mogła spedzic ta noc lepiej. To tylko koleżanka, chociaż ja chciałbym żeby to się kiedys zmieniło. Myślę, że to dobry pomysł, te kwiaty. Co Wy myślicie?

moim zdaniem głupi pomysł ... a twoje argumenty powodu wreczenia kwiatów jeszcze głupsze :P lepszym wyjsciem była by najzwyklejsza ustawka na kawe i kino :)

Gość Jeremy
Kwiaty bym jej wreczyl dziekujac jej za wesele. Nie bede sie jej przeciez tlumaczyl, ze to za to ze zle tanczylem itp.itd.

kobiety uzwilbiaja dostawac kwiaty - nie wazne z jakiego powodu i jesli chcesz jej dac to sie nie krepuj

Gość a ja bym raczej proponowala
zaproszenie ją na kawę. kwiaty mogą być źle odebrane.

Gość Jeremy
Xle odebrane, że mogłaby pomyśleć że mi zależy i że ja robię sobie jakieś nadzieje co do niej ? Może faktycznie tak mogłaby pomyśleć, tym bardziej , że ja kiedyś robiłem podchody do niej i dostałem kosza.

Kwiaty bym jej wreczyl dziekujac jej za wesele.' nie musisz tego robic w podzięce .Sama chęc pójścia z tobą jest dowodem że chciała sie z toba tak samo fajnie pobawić jak ty z nią :) Na kwiaty przyjdzie jeszcze pora ... najpierw sie z nią umów , a wesele zostaw zostaw w tyle

Gość mocca mocca
Dokladnie.. jezeli dostałes juz raz kosza to nie ma sie co spieszyc.. kobieta bedzie pewna ze ma Cie w garsci... moze akurat zmieniła zdanie i tez chciałaby spróbowac czegos z Toba ale nie wystrasz jej.. tez wydaje mi sie ze nie jest konieczny jakis bukiet... moze jakis jeden kwiatek ale nie tłumacz ze to za wesele... tak po prostu bo ja lubisz... wydaje mi sie ze kino byloby lepsze i przynajmniej wybadałbys czy naprawde ona czuje tak jak Ty bo raczej jesli nie to od kina sie wykreci....