Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość managor estradnik

kobiety marnują sobie tylko życie

Polecane posty

Gość managor estradnik

pozbawione talentu masowo usiłują zostać piosenkarkami, tancerkami czy malarkami ... zamiast zająć się gotowaniem i wyhowywaniem potomstwa. Taka Mandaryna to sztandarowy przykład takiej koiety. Myśłała, że po wpompowaniu plastiku w biust "śpiewać każda może" i że zrobi światową karierę mimo, że ani głosu ani słuchu nie ma. Rozbiła dla miraży pseudo kariery rodzinę. 90% polskich piosenkarek powinno zająć się rodzeniem dzieci zamiast śpiewaniem, pożytek byłby z tego większy szcególnie, że w Polsce dzieci brakuje. Kobiety zamist rozmnażać się wolą się "samorealizować" i w rezultacie marnują życie na pierdoły nikomu nie potrzebne, nawet im samym.

Gość buhahahahahaha
Ale głębia przemyśleń.

Gość zwawsze prawy i sprawiedliwy
najgorsze, że marnują życie na wyuzdaną, zboczeńczą kopulację, która żadnego pożytku nie daje poza brudzeniem bielizny i pościeli oraz zarażaniem się świństwami cipnymi co napdza przemysł chemiczny oraz medycynę. Kobiety są uzależnione od orgazmu i dlatego w islamie wycina im się łechtaczki. Takie bez łechtaczek przynajmniej pracują zamiast się dupić bez końca.

Gość Romniak
w telewizorni zamiast organizować Miss Plasikowych Cycków powinni organizować Miss Pożyteczności Domowej !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szczęsny patoczek
one z nudów to już do odbytu sobie penisy wciskają jak jacyś zboczeńcy stolcowi, szjaba odbija paniom na całego, głupota triumfuje

Gość QuetzalPical
ostatnio rozplenił się typ "kobiety inteligentnej" czyli takiej damskiej miernoty co się wydaje że Einsteinem jest co najmniej. Poza pieprzeniem o tym jaka ona niedoceniona nic nie potrafi. Najczęściej nawet w łóżku jest byle jaka bo za mało w niej uczucia a tylko pretensja do świata.

Gość feminizm to zboczenie
mentalno seksualne !!!!!!!!!!!!!1

Gość Zuzanna jak wszystkie
popieram rozumowanie, że najpierw trzeba umieć zupę ugotować i zająć się dziećmi a potem można próbować czegoś innego dla urozmaicenia. Natomiast czynienie odwrotnie to już brak rozsądku.

Gość kobieta jest leniwa
i dupczliwa z natury

Gość Looooser
Feminizm to wymysł socjalistów, żeby zabić normalność, tradycyjne wartości i ściągać więcej z podatków od pracy kobiet.

Gość Looooser
I oczywiscie, żeby rozwalać rodziny, ostoję normalności i tradycjonalizmu. Ludzie wpędzeni w ten wir sami się wykańczają, są nieszczęśliwi, a coś bełkocą "o samorealizacji", jak im propaganda wmawia. Ładna mi samorealizacja - brak czasu, nerwy, krzyki szefa w pracy, kłotnie w domu, waląca się rodzina, niedopilnowane dzieci z zaburzeniami, bo rodzice nie mają czasu, zdrady, wyjazdy służbowe, niby szkolenia. Tyle.

Gość Zgodzę się z tobą autorze
Choć jestem kobieta ale jest małe ale... najpierw wy faceci zacznijcie na nas zarabiać wtedy my kobiety będziemy wam rodzic dzieci spać sprzątać gotować! A niestety większość z was tego nie potrafi wtedy kobieta musi stanąć na wysokości zadania wziąć sprawy we własne ręce i zarabiać żeby jej rodzina żyła poludzku a nie była na utrzymaniu państwa!

Gość fikasz
na rynku pracy zgodnie z prawem Kopernika gorsze wypiera lepsze, kobiety i zboczeńcy wypierają mężczyzn bo choć wszystko robią gorzej są tansi i w razie potrzeby nadstawiają tyłka szefom

Gość Dany Decoy
sami to gówno kupujecie, słuchacie, podziwiacie...więc o co chodzi. Autorko...zazdrościsz i tyle.

Taaa jasne. Bardzo inteligentny temat... Ile jest raptem kobiet, które robią karierę tak jak opisał autor? :D Ja osobiście nie znam żadnej....

Gość Looooser
Zgodzę się z tobą autorze Przeczytaj moje posty. Chodzi o to, że praca jest specjalnie słabo płatna - są strasznie wysokie podatki i to jest problem. Dlatego mężczyźni zarabiają często mało. Jak było możliwe, że przed wojną skromny urzędnik wykarmił 10-cio osobową rodzinę i żyli na niezłym poziomie? A górnik w 2-3 lata pracy mógł postawić dom. Widzicie, że coś tu nie gra? Wszystkich podatków płacimy ponad 70% z tego co zarobimy (w prawie wszystkim są podatki), a powinniśmy płacić 10% Na sądy, policję i niewiele więcej. Jak łatwo obliczyć przeciętny mężczyzna przy dzisiejszych cenach i podatkach powinien zarabiać nie 2, ale z 5-6 tys. I teraz się zgadza.

Gość Dany Decoy
noo to do roboty!

Gość Looooser
Offerma bardzo dobrze napisał, tyle że...to nie wina kobiet a stworzonego specjalnie po to systemu. Kobieta musi iśćczęsto do pracy, bo są tak wysokie podatki, że mąż nie wyżywi rodziny. No i ta propaganda oczerniające panie domu. Taki jest system, rządzący zrobili z nas niewolników.

Poczytaj sobie pierwsze lepsze sondaże ... Kobiety i faceci pracują w przemyśle po równo. Tylko, że np w innych dziedzinach. Mężczyżni na budowach, stoczniach itp... Kobiety na taśmach, w przemyśle odzieżowym. A na wyższych stanowiskach biurokratycznych jest więcej mężczyzn :P Więc kto jest według Twojego myślenia darmozjadem? :P

Gość Do offermy
Może masz po części rację. Nie ma kobiet murarzy ..-itd ale pytanie dlaczego? Ja po skończeniu podstawówki chciałam zostać mechanikiem samochodowym-męski zawód. Ale cóż gdziekolwiek nie poszłam szukać praktyk nikt nie chciał dziewczyny w tym zawodzie tak samo było w zawodzie fotograf argumenty jakie podawali- bo to ciężka praca bo chemia i takie pierdoły. No więc kobieta nie ma niestety możliwości na taki zawód. I jeszcze jedno muszę cię zdziwić moja koleżanka pracowała kilka lat na budowie. Dopóki nie zaszła w ciążę wtedy pracodawca dał jej do zrozumienia że to juz nie jest miejsce dla niej.

Gość Looooser
"Darmozjadem" są niepotrzebne stanowiska pracy i niepotrzebne podatki, które czesto są rozkradane, marnowane.

Gość Looooser
Skończcie z tą "walką płci", bo właśnie im o to chodzi. Trzeba wspólnie zmienić system.

Gość Looooser
I widzicie na co idą pieniądze, które powinny być w naszych kieszeniach. Kolesie wypłacają kolesiom naszą kasę za swoje nieudacznictwo. Gdyby nie było takich podatków, my mielibyśmy swoje pieniądze, a oni nie wypłacaliby sobie premii za nic.

Gość Looooser
Przecież to głównie faceci robią bo oni są na górze. Czerwoni złodzieje. Ale powtarzam, że winny jest system, a nie faceci, czy kobiety.

Gość chciałam tylko powiedzieć
że jestem kobietą, pracowałam w przemyśle na linii produkcyjnej i pracowałam tak samo jak mężczyźni bo były pewne normy które trzeba było wyrobić i te normy były takie same dla kobiet i mężczyzn. A jeśli chodzi o Mandarynę to myślę, że ktoś tu jej zazdrości, bo mimo, że nie ma talentu do tego co robi to potrafi na tym dobrze zarobić.