Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtretretetre

Jak odzyskac

Polecane posty

Gość rtretretetre

Przeczytalam rozmowy na gg skasowane Moj chlopak chcial sie umowic z jakas dziewczyna :( a teraz wlaczyl nie archwizuj wiadomosci ..Bo jak stwierdzil zdenerwowalam go ze to przeczytalam Kto zna jakis programik dzieki ktoremu mozna przeczytac co bylo pisane mimo wylaczenia opcji :nie archwizuj wiadmosci ?

jak mu nie ufasz (a czytanie czyis rozmow o tym swiadczy) to po co jestescie razem?? podstawa zwiazku jest zaufanie no i chyba on nie traktuje Ciebie powaznie

Gość brygadaZZ
też mam taki problem mój mąż nie zapisuje rozmow na gg chociaz nie wydaje mi się aby powodem tego było moje szpigowanie. A takie zachowanie samo prowadzi do ciekawości co w nich jest takiego, że nie chce abym je przeczytala. Ja swoje gg mam dla niego dostepne tak jak meile czy telefon. Z chęcią skorzystam z takiego programu dzięki ktoremu bedzie można przeczytac nie zapisane archiwum- chociaz watpie, że taki istnieje.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja piernicze..... spytajcie GOOGLE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

też nie archiwizuję gg, żeby kompa nei zaśmiecać wysnuwanie na tej podstawie wniosków o zdradzie jest śmieszne

Gość reterteeerte
kiedys ufalam ale jak to zobaczylam to czy moge zaufac???

Gość brygadaZZ
Ja nie napisalam,że myśle tutaj o zdradzie ale jestem ciekawa o czym rozmawia przez gg, że nie chce abym tego czytala. Może chodzi tutaj o zwykle zaufanie bo analizujac to dalej nie zapisywanie wiadomosci to jest jakas oznaka braku zaufania że ja to przeczytam...

Gość rertere
mozna jeszcze zuafac?

Gość retreretre
brygadaZz: Jesli zobaczysz kiedys cos podejrzanego to wtedy badz uwazna a narazie sie nie przejmuj ja odzyskalam archwium bo przeczytaalm nie skasowana rozmowe wiec pomyslalam z enapewno jeszcze z kims pisal wiec odzyskalam skasowa ne i co nie mylilam sie wiem mze ze to nie w porzadku ze czytalam jego archwium ale teraz wiem jak jest :(:(:( a tak to myslalbym ze nic nie robi

Gość retrrettr
Chce sprobwac zaufac ale nie moge o tym zapomniec.martwie sie bije sie ze znowu to zrobi :(:(:(

Gość retrere
mialo byc: boje sie

Gość słuchaj no
normalny(czyt. kochający facet) może by i był złyu że mu szperasz ,ale by się wytłumaczył , bo zdawał by sobie sprawe jak to wyszło a nie fukał na ciebie ,...wiec ma cie w d znajdz w google nie program tylko metody na odkochanie moja droga...