Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaona

czy mój biust jest ok??

Polecane posty

Gość zakompleksionaona

Witam, wklejam anoniowo fotki swojego nagiego biustu, robie to poniewaz mam na jego punkcie kompleksy. Myślę, że jest mały, nosze 75B ale mam wrażenie, żew szystkie kobiety dookoła maja większe, kobiece biusty. mój gdy leże na plecach zanika prawie całkiem, myslę, że mojemu mężczyźnie tez sie nie podoba tzn kiedys mówił, że jest super ale teraz nawet za często go nie pieści :( Schudłam kilka kilo i biust też znacznie mi spadł. Kurczę, dbam o niego, robie specjalne ćwiczenia ujędrniające, wcieram balsamy typu push up. Czy męzczyznom może sie podobac?? Bo ja juz wariuje i cała tężeje jak mój facet akurat zajmie sie tą częścia mojego ciała , pozdrawiam http://www.voila.pl/459/78g59/?1

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
masakra, naprawdę obleśny bleeeeeeeeee

Gość zakompleksionaona
czemu?? dlaczego oblesny?? mały? naprawde gdyby miala kaske to chybabym go sobie zrobiła szczerze

Gość WojtekP
WOW- cuuudowny jest !!! odlot na maxa napiszesz mi maila ?

Gość a ja bym chciała takie miec
To niemożliwe że masz biust 75B .... ja mam 70C i mam mniejsze :( ... Chciałabym miec taki biust jak Ty :)

Gość borissss
nie zwracaj uwagi na idiote/tke o nicku roboczym yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jak dla mnie w porządku biuscik jędrny w sam raz 🖐️

Gość zakompleksionaona
szczerze mam 75B i naprawde jest mały...może zdjecie tak wyszło bo bardzo z bliska ale jest drobny, jak na 24 latkę teraz 16 maja lepszy biust :/

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no jaja sobie robię przecież, nie wierzę, że ta idiotka nie wie, że ma zajebiste cycki ;/ mi to raczej ekshibicjonizmem zajeżdża :D

Gość ONA 190
pewnie ze masz zajebisty biust sama bym go chciala polizac

Gość zakompleksionaona
kurcze nie jestem zadna idiotką naparwdę mam kompleksy na jego punkcie, nie wiem zy ja sobie je wkrecam, dlatego wrzuciłam foty, chciałam szczerej oceny osoby postronnej. Nie wiem może nie sa wcale takie małe..tylko normalne, no kurcze chciałabym o rozmiar większe ;/

Gość zakompleksionaona
Ona mówisz heh, ciesze się, że sie podoba, tak się staram, żeby był jędrny, no raczej mi juz nie urosnie chyba, że w ciązy

Gość ONA 190
daj spokoj sa idealne uwierz mi znam sie na tym juz niejeden biust piescilam

Gość WojtekP
komplent CZAD na maxa - ufff - zwariowac mozna ... poklikamy mailami sobie ?

Gość borissss
ok yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dałem sie podejść twojej przebiegłej naturze na zgode proponuje tradycyjnie po staropolsku po szklance wódki :D pozdrawlaju 🖐️ a ty exhibicjonistko osiągnęłaś już satysfaction? :classic_cool:

Gość zakompleksionaona
Dziekuje wam naprawdę, az mi lepiej, miałam watpliwości, czy wrzucać czy nie ale tak sie nim zadreczam a widze, że dla obcych osób nie jest najgorszy :) Super naprawdę, dzięki :*

Gość ONA 190
zakompleksiona mam ochote na twoj biust i nie tylko

Gość zakompleksionaona
Ona miło mi :) Chociaz jestem heteryczna to czasem nachodzą mnie myli jak to by było z kobietką..no ale nie o tym temat, dzieki za uznanie dzis dzięki wam bede miała dużo lepszy humorek, a jak mój facet wróci z pracy zagonie go do pieszczot moich cycuszków

Gość
są idealne jak dla mnie :) trzym się :D

Gość zakompleksionaona
Wiecie co, wszystko przez te wykreowane gwiazdy, wszedzie dookoła, w tv, w gazetach roi sie od idealnych, pełnych biustów..naprawde nietruno złapac doła jak patrzy sie póxniej na swoje średniaki :/

Gość eddie brock
to never ever nie jest 75B nie wiem jaki to size, ale są całkowicie wypasione

Gość jakjak jakkk
masz odlotowe wystajace brodawki. ja mam takie duze i nieodstajace :/ chyba w jakism seksszopie kupie sobie gumowe "sterczaki" :(

Gość sędzia.
fantastyczny wklej jeszcze jakies fotki:)

Gość zakompleksionaona
dziekuje :) Staniczki kupuje zawsze w rozmiarze 75B szczerze Wiecej foteczek nie wkleje, nie zrobiłam tego, żeby sprawic przyjemność męzczyznom z forum tylko chciałam szczerej wypowiedzi na ich temat.

Gość sędzia.
zrobiłas to dla swojej przhyjemnosci licząc na komplementy czy li jestes egoistka z pieknymi cyckami;p

Gość sdfdd
włozylbym ci małego miedzy te cycki .. i trysnal w podbrudek

Gość zakompleksionaona
sedzia nie nie, naprawdechodzi, ja mam całkiem spaczony obraz mojego biustu, kiedys mi sie podobał później shudłam, duzo zmalał, dbam o niego, wcieram balsamy ale nie jest juz taki jak kiedys... Wiem,że jest jędrny ale nie wiem czy może sie podobac facetom...mojemu sie chyba nie podoba Kiedys potrafiłam dojść do orgazmu, jak mój pieścił mi sutki ustami, teraz jak zaczyna sie nimi bawic ja mysle na okraglo czy mu sie podba i czy nie ysli, ze jest maly..i nici z przyjemnosc..nie moge sie wyluzowac

Gość zakompleksionaona
I autentycznie nawet w poloie nie spodziewalam sie ze bedzie sie podobał, myslalam ze zdania beda podzielone...