Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaona

czy mój biust jest ok??

Polecane posty

Gość moje oko mówi mi
że piersi masz śliczne;) a rozum, że to prowokacja:P:)

Gość zakompleksionaona
zadna prowokacja ale odbieram to, że tak myslisz jako komplement :)

Gość Dar--s
zakompleksiona... chyba za mały stanik nosisz - zdecydowanie to wygląda na C a nie na B - szczerze mówiąc to ja wolę mniejsze :P ale ładne masz piersi

Gość zakompleksionaona
nie sadziłam, że są mężczyźni, ktorzy wolą drobne...i dziw mnie, że moje uznałeś za C, wydaje mi się, że ta fotka trochę je powiększyła, normalnie mieszczą się w męskiej dłoni

Gość Dar--s
ja wprost uwielbiam małe... mimo że w mojej ręce spokojnie mieści się duże C :)

Gość zakompleksionaona
to naprawde super ze sa mezczyzni ktorzy wola male, wszedzie dookoła widze wielkie cyce, utarlo sie równiez, że im większe tym lepsze, moja autentycznie na zywo nie sa duże, raczej drobne, latem często noszę zwykłe t-shirty bez stanika poniewaz nic mi nie "wisi" do tej pory troche mnie martwiło, że mimo moich 24 lat piersi mam jak nastolatka, ale widze że sie podobaja...bardzo sie ciesze :)

Gość Dar--s
kompleksy to można mieć jak piersi wiszą... a nie jak są małe/duże :) więc głowa do góry :)... w sumie to bym chętnie je dokładniej pooglądał :P

Gość ale jesteście naiwni
na kilometr widac ze sa sztuczne! jak by byly prawdziwe to po pierwsze miala by wieksze sutki !

Gość zakompleksionaona
o mój boże...nie wierze że ktos mnie posadził o sztuczny biust..normlanie parodia :D ja tu sie przejmuje czy czasem nie sa zbyt małe jak na dorosła kobitke a tu ktos wyjeżdza że sztuczne. jakby miały byc sztuczne to chirurg dobrze by je spartolił. A swoje sutki to nawet lubie, akurat z całego biustu sa najładniejsze, małe i sterczące

Gość pakto
masz piekne piersi daj namiar to sie chetnie z toba spotkam i popatrze na zywo :) swoja droga uwielbiam kobiety co maja na tyle jedrne piersi ze bez stanika chodza normalnie moj typ nie za male nie za duze jedrne

Gość zakompleksionaona
Dzieki Pakto ale ma juz je kto ogladać na żywo :)

Gość nudze sie w robocie
tak jak ktos wyżej napisał chyba jednak źle mierzysz swój rozmiar...według mnie wydają się większe...także nie masz powodów do kompleksów...są naprawdę ładne...pozatym świetne sutki...idealne wręcz...przydała by się fotka też w staniku wtedy można byłoby powiedzieć czy masz się wstydzić idąc ulicą...naprawdę fajne piersi:)

Gość gryczka
Fajny biust, podoba mi się, sama bym taki chciała. Ale rozmiar chyba niewłaściwy sobie dobierasz, skoro twierdzisz, że nosisz 75B. Ja mam miseczkę A, w porywach B (przed miesiączką) i z moją B mam ZNACZNIE mniejsze, niż Ty.

Gość gryczka
A poza tym - jak to "za mały jak na dorosłą kobitkę? Kobitki mają różne biusty - takie jak Twój, znacznie większe i znacznie mniejsze... Różnorodność chyba jest najfajniejsza:-)

Gość annnka skakannnka
autorko, wydaje mi sie ze powinnas wstawic jeszcze jakies inne zdjecie. masz oczywiscie bardzo ladne piersi ale jesli mowisz, ze masz b to chyba po prostu pod zlym katem zrobilas zdjecie i wygladaja na wieksze. jak sobie robilam zdjecia to tez wychodzily wieksze niz w rzeczywistosci. powinnas zrobic zdjecie z wiekszej odleglosci. albo ja pozniej wstawie swoje zdjecie bo tez mam b i ciekawa jestem opinii

Gość zakompleksionaona
dzieki gryczka, chyba masz racje, poza tym te idealne biusty z czasopism i teledysków czesto przerabiane sa w photoshopie także nie wiem czym ja sie przejmuje :)

Gość zakompleksionaona
anka skakanka czekam z niecierpliwościa na twoje B, zrob foteczki z bliska, jestem ciekawa czy mamy podobne biusty :*

Gość GAR
Masz piekne cycuszki, jesli ktos mowi inaczej- klamie.

Gość mi tez sie wydaje
ze sa sztuczne

Gość njsdfnsdjfnjdfg
dziewcze jak ty masz 75 B to ja jestem ksiedzem proboszczem tutejszej parafii

Gość daremna jestes
piszesz ze ma juz je kto ogladac wiec skoro masz chlopa to chyba jemu sie podobaja skoro z toba jest , wiec po co pokazujesz je innym?! chcialabys zeby twoj facet wstawil zdjecie swojego kutasa i pytal sie kobiet czy ma fajnego?! sory ale jak dla mnie jestes zwykla pusta dziwka!

Gość hmmm...hmmm
ależ on nie jest mały!! powiedziałabym nawet, że ponad średnią :):P

Gość no włachaa
,,zwykla pusta kurwa z ciebie '' i tyle :D

Gość Do zakompleksionej
nie wiem jakie masz cycki naprawdę ale na zdjęciu nie podobają mi się. Masz cycki "na boki", brodawki na lewo i prawo. Poza tym na jakieś takie mućkowate wyglądają. Ja lubię jak biust jest słodki, sexi, a ty wyglądasz jak taka rozsadzona przejrzała kobieta.

Gość a dla mnie te cycki
są krowie i ....obleśne po prostu. Osobiście lubię jak młoda szczupła kobieta ma średniej wielkości biust, pasujący do szczupłej figury, talii itp. Taki za bardzo rozwiniętych jak na swój wiek (a pewnie nie rodziłaś) nie lbuię. Może to wyda się śmieszne ale ten biust mi się absolutnie nie podoba i nie pociąga mnie wogóle....

Gość mućkowate wymiona
tyle powiem.Jakaś zakompleksiona pannica chce sprawdzić czy podobają się komuś takie piersi.pewnie małoletnim onanistom tak, ale normalnemu mężczyźnie estecie nie.Ja do takich należe.Biust powinien być proporcjonalny do reszty syletki bo inaczej wygląda komicznie. Ja preferuję biust właśnie B.Jest dla mnie w sam raz i do pieszczenie non stop. Większe są dla mnie asexualne.Może dlatego że im większy cycek tym więcej tłuszczu w środku:-/

Gość dobra-radda
kobieto masz piękne piersi!! ja mam 65C i są miciupcie :( twoje w porównaniu z moimi są ogromne... nie masz na co narzekać tylko się nic chwalić...