Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chrwr

Poznałem dziewczynę na czacie, pomóżcie!

Polecane posty

Koleś, nie napalaj się tak. Tą dziewczyną na czacie, to byłem ja. A fotka jest mojej koleżanki z pracy. Także na żadne spotkanie nie masz co liczyć, ale jeśli Ci się ze mną tak dobrze rozmawiało, to możemy to dalej ciągnąć. :P

Ja swojego faceta poznalam tez na czacie regionalnym. Byl pierwsza osoba do ktorej zagadalam i tak nam sie swietnie rozmawialo ze zaproponowal spotkanie w ten sam dzien "bo co tak bedziemy sie kisic w domu i zamulac przed kompem", na spotkaniu bylo super,nigdy z nikim mi sie tak fajnie nie rozmawialo.No i jestesmy razem ponad 2.5 roku :) Wiec pokieruj sie swoja intuicja.Zrob to co czujesz,jesli chcesz poczekac to czekaj ale zebys z tym nie przedobrzyl bo znam takich co i po pol roku albo wiecej gadaja i nic z tego nie wychodzi :P Jesli chcesz sie spotkac to zaproponuj jej to.Nie badz natarczywy,po prostu napisz ze fajnie sie rozmawia i ze wolalbys sie spotkac w realu od pisania na czacie.Mysle ze jesli naprawde jest taka fajna jak piszesz to nie powinna robic z tego jakichs problemow :)

Gość anonim0oo
Ja poznałem jedną laske na czacie bardzo chciałem sie z nią spotkac ale mija juz połtorej roku i dalej nic.Znam goscia co poznał tez laske na czacie i po 3 miesiącach wirtualnego swiata spotkali sie w realu teraz sa małzenstwem.Powiem Ci tak, kazdy ma swoje zdanie i kazdy Ci napisze co innego.Moim zdaniem poczekaj kilka dni i jak bedziesz pewny to atakuj.powodzenia.

Gość czaty czaty
Na czacie też można poznać dziewczynę, ja zagadałem do jednej na gochat.in, odpisała mi i się spotkaliśmy, też polecam ci ją zaprosić

Gość alfj;lajf;la
pogadaj z nią na skypie (videorozmowa) - rozmowa głosowa to całkiem coś innego niż pisanie na klawiaturze, hehe.