Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluska olka

osemka po wyrwaniu - nie krzepnie krew!!

Polecane posty

Gość maluska olka

Dzisiaj o 10 mialam wyrywana osemke. CO prawda moj blad bo mialam okres a mimo to poszlam, ale do tej pory leci mi krew z tej rany, nie jakos mega duzo, ale jednak, nie chce mi sie to skrzepnac, troche sie boje!

Gość zołza12
to dlaczego Ci tego nie zaszyli?? mój facet też miał wyrywaną i zaszywali mu tą ranę!

Gość maluska olka
no wlasnie mi zszyli i dalej mi krwawi

Gość zołza12
hm... to nie wiem może zadzwoń do swojego dentysty o poradę?

Gość popros w aptece
o wit K

Gość maluska olka
tez o tym myslalam, tylko wiesz, to pewnie moja wina bo nie powinno sie wyrywac osemki jak sie ma okres bo ma sie mala krzepliwosc krwi ale teraz to sie neizle wystrzaylam bo kilka godzin po wyrwaniu dalej mi ta krew sobie leci, co prawda nie jakos duzo ale zawsze.

Gość maluska olka
witamina k? czemu akurat ta? ok ale poprosze, dzieki za rade, bo naprawde sie boje

Spokojnie ,nic sie nie dzieje .Jak mozesz nie pucz ust ,a krwawienie ustapi .Delikatnie wypluwaj ,jak Ci przeszkadza.Dzisiaj nie powinnas sie kapac w goracej wodzie ,alkohol tez wzbroniony.

Gość maluska olka
dzieki, pocieszylas mnie troche ze to normalne, a wlasnie tez myslalam o tej kapieli czy moge, ale tak instynktownie pomyslalam ze ni epowinnam. A mam jesczze jedno pytanie, bo juz sama ta dziura po zebie mnie nei boli, ale jak polykam sline to za kazdym razem czuje taki bol klujacy jakby lekarz mi zostawil igle w dziasle jak mnei znieczulal:/ nie wiem czy to mnie kluje ta nitka ci mi zszywal dziure bo ona do miekkich chyba nie nalezy a widze ze idzie mi tam po policzku, czy moze poprostu jak zneiczulal to gdzies na nerw czy cos natrafil i dlatego mam takie wrazenie tej igly. I kiedy to minie?:)

Po zniecleniu to normalne .Ten bol bedziesz czula okolo 2-3 dni .Staraj sie wypluwac a nie lykac .Czy dostalas jakies tabletki?

Gość maluska olka
jak go prosilam o tabletki to powiedzial zebym sobie normalnie w aptece kupila, pelno jest bez recepty na bole i zebym oklady z lodu sobie zrobila.

Oklady nie polecam.Nie spij na tej stronie ,gdzie usuniety byl zab.A dla ciekawosci napisze ci ,ze rana po wyrwaniu zeba zrasta sie do 6 miesiecy