Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakunamatatata

Jakie soundtracki polecacie?

Polecane posty

Gość hakunamatatata

Hej, ogólnie jestem fanką muzyki filmowej i chętnie podłapię coś fajnego, macie coś godnego polecenia? Ze swojej strony mogę polecić muzykę z Juno - ostatnio wpadła mi w łapki i słucham na okrągło :)

Gość Madmartigan
ja uwielbiam z reqiem dla snu, zwłaszcza główny motyw, te skrzypce ehhh. no i jeszcze z filmu opór - tam też skrzypce ale tym razem Joshua Bell, naprawdę świetny artysta, grał jeszcze do angels & demons. fajnie że się angażuje w muzykę do filmów – przez to ma szansę dotrzeć do szerszego grona ludzi. no i super że przyjeżdża do Polski :P

Gość hjvklvblv ifif
przyjezdza??

Gość Madmartigan
pewnie :) będzie grał w Warszawie 21go października w teatrze wielkim, na rzecz Muzeum Historii Żydów Polskich i jeszcze jakoś w Częstochowie, ale nie kojarzę kiedy, bo z Czestochowy nie jestem ;) O koncercie w stolicy tutaj: http://www.teatrwielki.pl/repertuar/koncert/kalendarium/joshua_bell.html jeśli ktoś nie zna Bella to polecam gorąco. no a jeśli zna to nie muszę nic mówić ;)

Gość hmmm a ide mnie
oczywsicie "Wladca pierścieni" w calosci "Bandyta" "Wzgorze nadziei" "Zmierzch) (cudowne 2 piosenki Roberta Pattinsona, dobre utwory Muse i Paramore) chetnie bede sledzic temat, poniewaz lubie muzyke filmowa (fanka orkiestr wszelakich i skrzypiec w szczegolnosci aj :))

Gość ksiezycowa
Bell grał jeszcze do „Lawendowego wzgórza” – uroczy filmik. Ja ogólnie uwielbiam muzykę filmową, mogłabym wymieniać tytuły bez końca… „Amelia”, „Dancer In the dark”, „Piraci z Karaibów”, „Frida”, „Once”, “Gladiator”, “Underground”….. I wiele, wiele innych :)