Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinyfgdfg

Odstawienie tabletek anty

Polecane posty

Gość tinyfgdfg

Biore je prawie 2 lata. Chciałabym je odstawić. Co musze zrobić? Czy mogę odstawić je w pierwszym dniu gdy powinnam wziac pierwsza tabletke? Wogole nie zaczynac pudełka? Okres skończył mi się wczoraj.

Gość
wyjedz ostatnie opakowanie do końca i już potem nie zażywaj, ale filozofia... potem mozesz miec przez jakis czas nieregularne miesiączki ale sie tym nie przejmuj potem wróci to do normy, niektórym dziewczynom wypadają tez przez jakis czas włosy

Gość tinyfgdfg
A jesli kochałam sie w sobote? ;/ ... Czy nie wpadne? Raz zapomniałam wziac pierwszej tabletki z pierwszego pudelka ale nie wpadłam bo mowia mi że długo je biore...ale nie wiem czy to miałob y jakis wpływ. Czy moge spokojnie rpzerwac branie ich chociaz w sobote sie kochalam?

Gość tinyfgdfg
Ale w niedziele jeszcze krwawiłam i dzisiaj też trochę już mi się skończył.Skoro krwawiłam jeszcze kilka dni po stosunku i dzis chce przerwac branie ich to chyba nie grozi mi wpadka?

to przerwij za miesiąc, jak nie potrafiłaś trzymać d... na kłódkę chociaż ten jeden raz, zakładając, że planowałaś odstawienie pigułek

Gość tinyfgdfg
ja przynajmniej mam z kim nie to co Ty xD

Nawet jakby była to prawda, to fakt dawania d... jest dla Ciebie takim wyróżnieniem?

Gość tinyfgdfg
Fakt jest tym że mam stałego partnera od 4 lat i to sie nie nazywa dawaniem du py. Ty ja dajesz kazdemu nowemu ... Ja ja daje tylko narzeczonemu x3

Gość tinyfgdfg
I fakt czuje sie wyrozniona ze mam z kim to robic, a wlasciwie ze mam kogos kto kocha x3 ...

Gość jak amsz okres
to przecież przestałaś brać i jest ta 7dniowa przerwa, w której jesteś zabezpieczona!

Gość tinyfgdfg
czyli nie bede w ciazy? ... dzieki ;p

Gość martynkoska23
o matko ale pustak z ciebie dziewczynko

no akurat mój fakt trwa dwa lata dłużej, jeśli juz tak mamy się przechwalać tymi stażami chociaz nie uważam bycia z kimś, kochania i bycia kochanym za jakieś specjalne wyróżnienie większość ludzi na świecie to ma

Skoro jesteś w trakcie 7-dniowej przerwy, to nie zaczynaj po prostu nowego opakowania, tak się robi, jak się przestaje łykać pigułki. Tylko uważaj, podobno ten pierwszy miesiąc jest bardzo ryzykowny jeśli chodzi o wpadki, a moja kuzynka jest najlepszym na to dowodem.

Gość tinyfgdfg
Chodzi Ci o to ze łatwo wpasc? No wiem ... ale jesli nie bedziemy sie kochac i zblizac tak aby się "pobrudzic" chyba nie ma ryzyka?