Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psAss

Oczyszczanie skóry

Polecane posty

Gość psAss

Długo męczyłem się z trądzikiem , ku mojemu zadowoleniu jest go coraz mnej. Nie mniej jednak sporadycznie wyskakują mi nowe pryszcze , a pozatym stan mojej skóry pozostawia wiele do życzenia. Ponadto pod skórą sidzi mi jeszcze "ropa" (czy jak to się tam nazywa , chodzi o to co jest w pryszczu) :):) Znacie dziwczyny jakieś sposoby na ładny , zdrowy i schludny wygląd twarzy ?

Gość Mam jedyną propozycję
Oczyść organizm z toksyn. Wskazówki znajdziesz w internecie wpisując w Google "Terapia Gersona-film", po kuracji prowadź zdrowy tryb życia co znajdziesz wpisując "vademecum zdrowia- jak żyć żeby żyć" W skrócie: prawidłowe odżywianie, wysiłek fizyczny rekreacyjny na poziomie potu, higiena w pełnym tego słowa znaczeniu, pozytywne nastawienie psychiczne. Ważny cytat z www: Przyszłość medycyny Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą” poprzez spełnianie 4.warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu). Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej. L

Gość nettle
Mikrodermabrazja diamentowa jest godna polecenia. Zabieg kosztuje od 80-180 zl (zalezy od miejscowości i rodzaju maski końcowej).Na prawdę poprawia koloryt skory.

Odświeżam temat ponieważ moja koleżanka ma dokładnie ten sam problem i długo z nim meczy się (i to nie do końca skutecznie) stosując antybiotyki. Stwierdziła jednak ostatnio, że wybierze się chyba na jakiś zabieg - może mikrodermabrazję właśnie -> http://www.iqmedispa.pl/pielegnacja-twarzy,86,3.html - ale też nie wie czy przy jej problemach akurat to pomoże dlatego po prostu trzeba wybrać się do kosmetyczki / lekarza i razem z nimi zadecydować o wyborze metody.