Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmadi

Zaadoptuję dziecko...

Polecane posty

Gość mmadi

Witam, Jestem mamą dwóch synków, szukam kobiety która nosi pod sercem córeczkę ale nie może jej zatrzymać i szuka jej nowych rodziców i nowego domu. Nie musi to być noworodek. Bardzo kochamy dzieci. Chcemy dać jej miłość i poczucie bezpieczeństwa. Proszę odezwij się. madi_adopcja@op.pl

Gość xtyub
to chyba żart. szukaz dzieci na kafeterii??!?!?! mimo ze masz 2 synow, ale to juz inna kwestia

Gość mmadi
Napisałam, bo znalazłam kilka starych tematów, gdzie mamy biologiczne szukały rodziców na kafeterii... a to ile mam dzieci to chyba moja sprawa ;-)

Gość xtyub
tak, ale nie rozumiem jednej rzeczy. może mi ją wyjasnisz. nie mozesz miec juz dzieci ze chcesz adoptowac czy nie chcesz ciązy bo boisz sie ze znowu syn bedzie.

Gość mmadi
Już wyjaśniam ;-) chcę adoptować, bo po pierwsze od zawsze tak sobie wyobrażałam rodzinę, po drugie porody mi "nie wychodzą", przy pierwszy naturalnym pękła mi miednica, a przy drugim miałam cc, bo odklejało się łożysko, Ale warto było bo mam super chłopaków ;-) A adoptować chciałabym córcie, bo jako mama synków jestem już spełniona ;-)

Gość xtyub
ojej! współczuję tych strasznych przeżyć :( i sorry ze na Ciebie naskoczylam. mam dzis zly dzien. jednakże kafeteria nie jest dobrym miejscem na szukanie dzieci. najlepiej zgłosic sie do jakiejs wiarygodnej agencji, albo popytac w szpitalach czy innych instytucjach. powodzenia :)

Gość mmadi
Nie ma sprawy ;-) mój dzień tez nie jest najlepszy ;-) Agencji jako takich nie ma, są ośrodki ale tam kolejki kilkuletnie - niestety ;-(