Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baron de drift vel riff

przyznaję się także jestem prawiczkiem

Polecane posty

wszystko wymyśliłem, żeby się dowartościować ale teraz źle się z tym czuję nie miałem ani jednej kobiety i czuję się z tym podle wiem, że jestem nikim i nigdy nie zaznam ani spełnienia seksualnego ani miłości ani niczego co czyni z chłopca mężczyznę dla kobiet jestem przezroczysty nawet nie traktują mnie jak potencjalnego kumpla próbowałem tutaj poznać jakąś kobietę ale nic z tego teraz możecie mnie podeptać :O

Gość Glowa do gory
Graba - facet. U mnie nic nie straciles. A prawiczkiem kazdy kiedys byl.

Gość Glowa do gory
Jedyny prawiczek jakiego udalo mi sie kiedys oficjalnie zidentyfikowac i namierzyc zdeflorowal sie w wieku lat 32 i o ile wiem sprawa przebiegla bez zaklocen i i pozniejsze pozycie rowniez.Wiec wbrew propagandzie sianej przez prawiczkow na kafejeszcze masz troche czasu i wcale nie znaczy, ze juz jestes bez szans.

Gość 22-letni prawiczek
w tym wieku mozna sie juz tylko zabic

Gość Dziewczyna Barona
No już nie pierdol, że jesteś prawiczkiem. A ze mną to co robiłeś? Seks klasyczny, oralny i nawet analny! A podejrzewam, że nie byłam Twoją pierwszą i ostatnią partnerką! :(

bystry jesteś to wyczułeś pod warstwami mojego zakłamania i pozerstwa tak! pozerstwa :O prawdę nie dość, że jestem prawiczkiem, to na dodatek brak mi odwagi, żeby stanąć wobec prawdy bez samookłamywania zazdroszczę CI :O

co z tego...zalezy tez dlaczego laski od ciebie uciekaja-bo raczej nie przez to-chyba ze masz wielki napis na czole ze jestes prawiczkiem...

Gość a ja mam 30 lat i nigdy
nie miałem dziewczyny.

jestem bardziej, mocniej i głębiej niż wszystkie prawiczki z kafeterii razem wzięte i mylisz się Ty, która napisałaś, że nie mam wypisane na czole mam wypisane na całej swojej twarzy, w gestach, postawie mam napisane wielkimi literami: JESTEM NIKIM, NIE ZBLIŻAJ SIĘ, NIE WARTO!

ja cie co to za problemy juz mi sie psychologii odechciewa studiowac co wy ludzie takie problemy macie poprostu jestes niedowartosciowany,masz niska samoocene i male przejawy depresji na punkcie swojego dziewictwa wez wyrwij jakas panne i ja przelec jak to ci tak przeszkadza...albo znajdz hobby a znajomi sami sie znajda poznasz jakas mila pania i bedziecie zyc dlugo i szczesliwie:)

jak dla mnie dziewictwo to nic takiego jest i nie ma i nie widac roznicy noooo troche czuc ale to nie zmienia ludzi...ani podejscia do siebie...

wiesz może to tak wygląda ale mnie po prostu, jakby szwy puściły nie mogłem już na to nic poradzić to pisanie tutaj nie ma żadnego znaczenia liczy się realne życie powiedzieć prawdę tutaj, jest łatwo, przyznać się przed sobą do własnej beznadziejności, mieć ją przed oczyma dzień za dniem to jest sukces tutaj to tylko pusty gest może taka garstka prochu pierwsza wiesz, ja udaję w realu, nie zaplanowałem tego, rodzina mnie męczyła masz tyle lat i żadnej dziewczyny więc zacząłem zmyślać na odczepnego i teraz zamiast kilku drobnych kłamstewek mam całą historię :O i jak sobie wyobrażasz ten coming out przed rodzinką? chyba powiem, że mnie rzuciła i będę udawał skrzywdzonego, może się odwalą

do mika089 wiekszosc ludzi ktorzy studiuja psychologie studiuje ją zeby rozwiazywac swoje problemy lub problemy najblizszego otoczenia " wez wyrwij jakas panne i ja przelec jak to ci tak przeszkadza" pytanie - chciałabys byc tą panną ? (zakladając ze uwiedzie Cię) moge załozyc sie z Toba o wszystko ze sa takie prawiczki przy ktorych bys sie nie predko zorientowała " jak dla mnie dziewictwo to nic takiego " to teraz odszukaj sobie te wypowiedzi gdzie laski pisza ze taki facet jest do dupy to ze Ty nie jestes dziewica bo straciłas (zapewne) dawno temu nie znaczy ze mozesz komus radzic

do baron de drift vel riff zawsze mozesz sciemnic ze rzuciła Cie lub nie dogadaliscie sie - problem rozwiazany a tak wogole zamiast rozpaczac , to poswiec ten czas na nauke podrywania kobiet , odpowiednie podejscie , wyczucie a na własnych bledach nauczysz sie i wierz mi ze wyglad mozna nadrobic wieloma innymi rzeczami

czy ty za duzo filmow sie naogladales??? nie masz czasu na kobitke,durna prace czy wprost jestes tak zajety ze sam je odpychasz brakiem czasu??? bo nie rozumie co moze byc przyczyna tego ze nie masz kobiety? nie jestes gejem,skoro widujesz sie z rodzina jestes normalny-nie zaden bezdomny;p z laptopem;) ani alkoholik...chyba ze siedzisz w swetrze kononowicza za domem masz ciagnik i lubisz gimiaki,tupecik albo twarz wpadla ci pod kosiarke...bo nie ma brzydkich ludzi ,tylko tacy ktorzy gdzies tam sie zgubili...

mika łatwo Ci mówić wyrwij pannę na starcie nogi mi się trzęsą, ręce pocą a nawet jak wezmę jakieś środki uspokajające przed podrywem, to owszem, jestem spokojny ale nie mam nic do powiedzenia, stoję jak kołek i coś tam bełkocę a potem spieprzam w podskokach hobby to i jakieś mam ale mało wyjściowe, że tak powiem

tomcioszek...no ty mu juz doradzisz skad mozesz wiedziec ze daaaawno stracilam cnote po 2. nawet psycholog w wolnym czasie nie musi gadac glupot za ktore mu placa-bo realne zycie nie ma odbicia w ksiazkach do psychologii po 3. skoro ma problem ze nie moze sie kochac z jakas pania bo boli go jego dziewictwo to...co mam mu napisac wstap do zakonu!!!!!!!

a ty facet wez sie w garsc i nie rob z kobiet jakis krwiozerczych zombieee;) myslisz ze nam tak latwo pogaduchy z wami wychodza ze sie nie martwimy czy nie palniemy glupoty albo czy dobrze wygladamy...masz problem z poznaniem kogos wiec nie wiem co ma do tego to ze jestes prawiczkiem powinienes tu raczej zagaic o to jak poznac kobiete kiedy ma sie z tym taki problem i tak cie to stresuje;)

1. zgaduje z ta cnota choc mam ku temu przesłanki 2. mozesz pomagac ale pamietaj ze łatwo mozna sie pomylic, a rozwiazania nawet najprostsze sprawiaja wiele trudnosci tym ktorym maja rzekomo pomóc 3. niech chłopak sie uczy i nie poddaje - jedyna metoda im bardziej bedzie chciał to zmienic tym wiekszym perfekcjonista stanie sie w tych sprawach

heh jak ja uwielbiam takie pytania :) pozostawie je bez odpowiedzi , choc ta odpowiedzjest gdzies całkiem blisko :p