Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baron de drift vel riff

przyznaję się także jestem prawiczkiem

Polecane posty

tomcioszek to sie znalazl obronca ucisnionych ktory zamiast toba interesuje sie bardziej moja cnota ktora ku jego zdziwieniu nie zostala stracona tak dawno wiec uwazaj sobie ty!ty jakis tam madralo!!!

panie bez ciagnika i kosiarki pracujesz fizycznie czy w nudnym biurze??? wiec czy twoja praca nie pozwala ci na utrzymywanie kontaktow z "ludzmi";) czy tez nie chcesz bo tak cie to stresuje??

zreszta piszesz ze latwo mozna sie pomylic a mi tu z takimi przypuszczeniami wylatujesz...zal

intersuje sie bo to ma zasadniczy wpływ na Twe wypowiedzi (myslenie) mowisz to tak jakbym polował na Ciebie autorze ile masz lat ?

Gość ferot
A ja mam ciągnik, co nie przeszkadza wyrywać mi fajne laski, tylko są bardzo zdziwione gdy powiem, że jestem rolnikiem i oczywiście jest to ostatnie spotkanie, taki mój los:)

Tomcioszek mam ale wiem, że się za moimi plecami ze mnie śmieją mika ale mnie nie zależy aby moja dziewczyna była dziewicą! nie zależy mi też na wielkiej miłości prawdę mówiąc to chciałbym mieć wiele przelotnych romansów (wiem, że to śmiesznie brzmi, gdy ja to piszę :O) nigdy nie czekałem na tą jedną, jedyną chciałem jedynie abym spodobał się dziewczynie, która mi się podoba i żeby ona nie była jakaś święta :O niechby nawet puszczała się na prawo i lewo (boję się tylko chorób) najwyżej rozstałbym się z nią a prawiczkiem jestem bo mam problemy z poznawaniem dziewczyn

haha kto polowal czlowieku!!! jedz na safari -moze cie ustrzela:))) jestes przesadnie pewny siebie i hmm swoich przypuszczen:) mozna by bylo nawet byc dziewica albo prawiczkiem albo nie miec cnoty 50 lat,2dni itd zeby tak zareagowac na kogos kto pisze ze mu to przeszkadza co on mysli ze jak straci to go zmieni??? albo ze to widac??? widac jak jest sie z kims w zwiazku bo wtedy stosunki i zachowanie miedzy partnerami jest inne niz miedzy tymi ktorzy nie sa tak blisko a idac ulica nikt nie zlapie cie za renke i nie wykrzyczy ze ta osoba to dziewica!!!

no i tak napisalam ze problem to ty masz ze stresem przed kobietami...napewno jakas poznaj nerwy w konserwy i na eksport albo szukaj tez takich zagubionych,nie rozchwytywanych,szalonych,towarzyskich tylko takiej cichej wody-wkoncu brzegi rwie:) zegnam panow bo dyskusja zrobila sie nieprzyjemna a nikt nie bedzie mnie osadzal na temat jakis wypowiedzi w internecie 3mam kciuki i powodzenia zycze mniej stresu wiecej wiary w siebie i bedzie ok:)

spadam, autorze staraj sie i uwaznie obserwuj otoczenie ps. jestem 1) pewny z rozsądkiem 2) wiem co mowie 3) mam doswiadczenie choc nie nadmierne 4) mam poczucie własnej wartosci , która jest potwierdzona przez kobiety nie będące małolatami ani dwudziestkami heh zycze tej pani wiecej dystansu do mnie i opanowania swych emocji

pracuję w nudnym biurze i tam są prawie sami faceci reszta to mężatki z długim stażem jedna szczęśliwa narzeczona i dwie imprezowiczki, które co miesiąc mają nowych przystojniaków pracowała tam kiedyś taka miła i ładna dziewczyna i miałem wielką nadzieję, bo mnie lubiła (tak myślałem) ale ją wyrzucili razem z szefem działu bo fałszowali faktury i kradli towar z magazynów a na dodatek ona puszczała się z magazynierem, żeby móc łazić swobodnie po magazynie :O a dla mnie była miła bo popychałem jej robotę gdy latała do tego magazynu pod pozorem kwerend, spisów, kontroli i innych dupereli

poczucie wartosci potwierdzone przez kogos innego??? to chyba mylisz znaczenia tych slow...widac ktos ma o tym panu zdanie pochodzace z sypialni i on w ten sposob mierzy swoja wartosc...jak dla mnie jestes plytki,nudny i gowno wiesz dobranoc

aj to bylo do tego typa ktory ma o sobie nadzwyczaj wysokie mniemanie...oferma nie jestes co ty:) poprostu wyjdz do ludzi:) nawet jesli praca jest nudna wstan jutro i powiedz sobie ze jestes kims,chodz zadowolony pokaz ludziom w robocie ze powinni ci zazdroscic;) optymizm,humor i nawet zareczona z biura bedzie chciala zebys jej pomogl z faxem;p

Gość Ty baron
nie lam si to nie koniec swiata :classic_cool:🖐️

i teraz bedziesz się użalał z prawiczętami? o taaaak to Ci na pewno pomoże w samoocenie

mika do ludzi już wychodziłem także wmawiałem sobie jaki to nie jestem fajny i w ogóle i pomagałem przy ksero, chodziłem na kurs tańca, pocieszałem, broniłem... wszystko bezskutecznie offerma gdybym opisał pewne wypadki z mojego życia z pewnością zaśmiałbyś się na śmierć :O

wiesz co lepiej jest juz byc samemu...niz z kims kto cie oklamuje ze cie kocha i t d i t p mydli ci oczy az wkoncu je otwierasz i myslisz co ja tu cholera robie...bycie singlem jest ok...szanuj kobiety nie wdawaj sie w romanse a jak znajdziesz ta 1 zrob wszystko zeby nie przeszlo jej przez mysl ze chcialaby cie zostawic:)

no wiesz --polecałabym psychologa,bo jednak kłamiesz rodzinę być może przełamiesz nieśmiałośc do kobiet

mika zrozum, mnie się nie marzy wielka miłość, ani żadna miłość ot romans, żeby dziewczyna chciała ze mną uprawiać seks, pogadać pójść do kina i tyle nie czekam na wielkie deklaracje i niczego nie chcę deklarować po prostu pragnę trochę czułości i dużo pieprzenia

offerma przybijam piątkę mam kolegę, który na drabinie ewolucji jest o wiele wyżej ode mnie bo nie jest prawiczkiem i miał 3 dziewczyny i wszystkie go rzuciły, bo właśnie taki był, cholernie starający się sami okłamuję i raczej będę okłamywał ile można znieść pytań o to czy masz dziewczynę? obecnie "moja dziewczyn" mieszka 200 km ode mnie i ma bardzo mało czasu ja pozoruję wyjazdy do niej i włóczę się po dworcach albo gdy mam sprawne auto po bocznych drogach aby tylko czas przeleciał właściwie to są nawet fajne wycieczki

Gość Kobieta prawdziwa
Chciałam Cię pocieszyć, chciałam napisać, że to się nie liczy, a potem przeczytałam to: "mnie się nie marzy wielka miłość, ani żadna miłość ot romans, żeby dziewczyna chciała ze mną uprawiać seks, pogadać pójść do kina i tyle nie czekam na wielkie deklaracje i niczego nie chcę deklarować po prostu pragnę trochę czułości i dużo pieprzenia" Skoro tak podchodzisz do kobiet, to nie dziwię się, że jesteś prawiczkiem. Sama jestem dziewicą (24 lata) i kompletnie mi to wisi, poczekam na kogoś fajniejszego, niż dotychczasowe błędy. Nie uważam jednak tak przedmiotowego traktowania za właściwe. Ba, to uwłacza godności ludzkiej. Przynajmniej jak dla mnie. Jeżeli chodzi tylko o pieprzenie, to idź pieprzyć w agencji. Jaki problem? Tylko nie marudź potem, jak nagle do Ciebie dotrze, że to tylko pieprzenie i nie jesteś w stanie stworzyć żadnego związku z drugą osobą. Z takim podejściem to już zostaniesz sam.

Głupoty piszesz a co Cię obchodzi co oni pomysla?,jestes sam bo tak chcesz, i zajmij sie sobą

sami 1/ jednak się wstydzę 2/ moja rodzina potrafi być niesamowicie męcząca moje drogie ciocie wielokrotnie szukały mi, cytuję: "miłej,mądrej, szlachetnej,gospodarnej i religijnej panny" :O kobieto prawdziwa pierwszy raz się uśmiałem :D oczywiście byłbym godzien współczucia gdybym pragnął pięknej i świętej miłości ale ja jedynie pragnę seksu, czułości i swobodnego związku oczywiście gdyby się miłość wielka zdarzyła to nie pogardzę przecież ale na wielką miłość nie liczę i nie czekam, przyjdzie to dobrze, nie przyjdzie to trudno napisałem szczerze czego mi brak i nie mów mi, że na świecie nie ma kobiet, które pragną tego samego co ja i nie ma w mojej postawie przedmiotowego traktowania mnie po prostu wystarczy spontaniczny seks bez miłości więc do agencji nie pójdę bo tam nie dostanę spontanicznego seksu comprende?!

Gość Kobieta prawdziwa
To w takim razie po co on stworzył ten wątek, offermo? Skoro nie frazesów oczekuje/cie, to czego? Listy stron z adresami agencji, czy może listy witryn netowych zajmujących się kojarzeniem par i umawianiem ich na seks? Skoro nie rady czy opinii oczekuje/cie, to czego?

czego oczekuję (piszę tylko za siebie) ? po prostu to jest tak jakbym stanął na rogu ulicy średniowiecznego miasta (przyjęło się, że nieczystości wylewano wprost na ulice w miastach średniowiecznych, a po prawdzie trwało to o wiele dłużej) i zaczął biadolić nad chromą nogą a z wysokości poddasza wylano by mi na głowę wiadro pomyj comprende?!

Gość Kobieta prawdziwa
Ee.. nie znam hiszpańskiego, więc nie odpowiem po ichniemu - ale nie, nie rozumiem. Czy w takim razie oczekujesz, że będziemy na Ciebie pomyje wylewać? :]

Gość panie baronie
a nie myslał Pan nad samobójstwem ?