Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baron de drift vel riff

przyznaję się także jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość desperacja sięga zenitu

Gość MMMMIIIAAA
zycie potrafi zaskoczyc....:)) opowiem wam moja historie...poł roku temu poznałam faceta....ja miałam 23 lata i doswiadczenie nabyte z jednym facetem, a on miał 26...i zero doswiadczen...:)) on spodobał mi sie, ale na pierwszy rzut oka było widac ze nie ma pojecia jak z kobietami postępoweac...taki był wychuchany przez rodziców i chowany pod kloszem...przyznam ze wydawałoi mi sie dziwne ze ma 26 lat i z nikim nie spał..ale dałam mu szanse..i ogolnie uzbroiłam sie w cierpliwosc..:)) nasz wspolny pierwszy raz trwał 20 sekund, i był troche smieszny .:)) ale tego sie spodziewałam .:) ale teraz...mmmm.. on szybko sie uczy...ma mniejszego niz moj były facet, ale przez to jest mi lepiej bo mnie nigdy nie boli...eh, troche to chaotyczne co napisałam...ale podsumowując poznałam prawiczka, rozprawiczyłam i jest mi z nim bosko jak nigdy wczesniej...:))

Gość klamales to masz
pisales ze masz gdzies z 35 lat i wysylales foty kobietom i sie z nimi umawiales :P oraz ze podobales sie tym kobietom albo masz rozdwojenie jazni albo jestes dupkiem do kwadratu

Gość no wlasnie baronie
Przeciez Ty sie umawiales z zelkiem.

Gość po namyśle stwierdzam że
jesteś psychicznie chory :D 🖐️

Gość o nie ale
Ale durna ta prowo tylko psychol mógł to wymyśleć!!!

Gość glowa do gory
Wiesz, naprawde coraz bardziej mi sie podobasz.

Gość glowa do gory
offerma - nie denerwuj sie. Wyluzuj. Poloz sie wez gleboki wdech i wyobraz sobie , ze jakas laska z wielkim biustem robi Ci tajlandzki masaz. Od razu lepiej sie poczujesz.

Gość glowa do gory
Ja traktuje bardzo powaznie wszystko co pan baron pisze. Uwazam, ze to bylo dobre.

offermo szanowny w ogóle nie traktujemy tego serio co tutaj piszemy nieprawdaż? :D no, może poza wyrażanymi poglądami politycznymi, moralnymi, estetycznymi a i to nie zawsze zatem to co pisałem przedtem jest równie niewiarygodne jak to co napisałem po coming out (jakie to modne dzisiaj :D) mnie jednak Twoja życzliwość ujęła :classic_cool:

Gość baronie jak mogłeś
😭 😭 😭 😭😭😭😭😭😭

Gość baron ssie od rzeczy