Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telimena26

chyba przyjade na miesiac do Poland, czy 10.000 zl wystarczy mi

Polecane posty

Gość mi nie wystarcza
:o

Gość fdgsdgdf
słyszałaś o studentach z polski żyjących o kromce chleba dziennie? oni właśnie żyją za 10000 zł 🖐️

Gość łoooooł
mi by starczyło na 7 miesięcy :O

Gość borovik
ciezko będzie:( ale moze dasz rade za to wynajac jakas skromna izbe na wsi a na żarcie dorobisz u gospodarza jako parobek 🖐️

Gość telimena26
ale izbe to ja mam!chce kupic troche ciuchow na zime, bo tu gdzie jestem nie bardzo mi sie podobaja, poza tym fryzjer, dentysta, i jakies wypady do kina restauracji, starczy mi 2.500 euro czy malo?

Gość naprawe jestes taka idiotka
czy chcesz sie pochwalic ze masz 10 tys?

Gość telimena25
czym mam sie chwalic?pytam sie bo nie wiem jak wyglada teraz zycie w polsce, nie bylo mnie tu 8 lat, ale slyszalam, ze drogo

Gość ham ster
mi ledwo starcza 25tys euro na miesiac, wiec raczej nie dasz rady:( po tym co piszesz to wnioskuje z w Polsce ostatnio za Gomułki byłaś i nie wiesz jakie tu teraz ceny:o

Gość cugcul
na miesiąc, zimowe ciuchy i generalny przegląd może ci nie starczyć łoooł - jak możliwet, że starczyłoby ci to na 7 miesięcy?? no jak??

Gość klopp
10.000zl lepiej brzmi niz 2.5 euro glupia poleczko, prawda?:D Jak ja nie lubie takich polaczkowm co ledwo wyjada za granice i nie orientuja sie juz w niczym, ani w mowie polskiej ani w cenach:O

Gość Lateks
ty siedzi na dupu tam gdzie być

Gość daj mi te pieniądze
a będziesz dostatnie razem ze mna żyła przeż 3 miesiące.

Nooo tez sądze, że małe szanse na przeżycie. o ciuchcach możesz zapomnieć, przecież taka kurtka to z 7 000 kosztuje a gdzie reszta :/

Gość zakupomankaaa
za 2500 euro to kupisz sobie najwyżej chińskie portki na bazarze i używana czapke, nie ma sensu z takim groszami do Polski przyjeżdżać:D

Myśle że na tydzień wystarczy, a potem pokombinujesz po rodzinie pojeździsz i jakoś to bedzie ale współczuje naprawdę trudny miesiac prrzed tobą............

No dokładnie, jak wyżej. Zastanów się jakie Ty tu bzdury wypisujesz. W kosmosie mieszkasz??

Gość llena25
wez ze soba jakies puszki z konserwami, bo nie starczy ci nawet na zakupy w supermarkecie...

Gość stoperek
moze lepiej jedź na Białoruś? tam za te śmieszne pieniażki kupisz sobie chociaż ze dwie mało noszone kufajki i jakies solidne walonki

Gość telimena26
no ludzie heloułłł!mowie 10 tysiakow a nie 10 zl, nie zartujcie, ze to nie starczy, slyszalam, ze srednia pensja w poland tgo 1200 na reke:o

Gość zalezy jak i gdzie chcesz zyc
jak chcesz w dobrych hotelach mieszkac to Ci nie starczy na samo zakwaterowanie :)

Gość telimena26
w jakich hotelach, ja mam dom w poland M3, za te 10 badyli chce sie ubrac na zime jakos fajnie no i przeglad u dentysty i fryzjera.

Gość etuketdx
ale co wy tak się od razu podniecacie negatywnie? ja mam na miesiąc 10000 zł i czasem mi nie wystarcza, to nie jest nic nienormalnego ani dziwnego, ludzie różnie zarabiają i żyją na różnych poziomach.

Gość autorko a gdzie mieszkasz
że ci się sklepy nie podobają?

Gość bo w polsce to dopiero jest
szajs w sklepach... Chyba że lubisz rozciągnięte bure szmaty :o

Gość zalezy jak i gdzie chcesz zyc
no to spokojnie Ci starczy chyba ze masz do robienia implanty i same luksusowe szmatki chcesz kupowac, to wtedy nie :)

Gość efsfdsf
skoro wiesz ze w polsce zrabia sie 1200 to znaczy ze sie orientujesz jednak, i chcialas sie chwalic, niezle ci pojechali i dobrze bo jestes pojebana

Gość joasia siasia
10000 to nawet nie starczy na zrcie i ciuchy nawet w lumpeksach, w polsce to sie teraz zarabia tak 50000 na miesiac

Ale popisowa..Zalosne.Mi wystarcza na godne zycie 1000 euro miesiecznie.Masakra..Nie wiem za kogo sie uwazasz..Ale tak to jest..Madame sie robi za granica i pokazuje to na kazdym kroku w Polsce. :-o