Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzwolona panna

po co mi chlop

Polecane posty

Gość wyzwolona panna

zeby miec zajebisty orgazm wystarczy mi szcoteczka elektryczna do zebow i doplywam, z moim bylym nawet po godzinie staran nie dochodzilam.faceci nie sa do niczego potrzebni

Gość wyzwolona panna
potrafie sama sobie wylizać odbyt i łechtaczkę

Gość wyzwolona panna
mam pokazny zboir ogorkow , kabaczkow , marchewek i czarnych penów

Gość Ewaldi
to widać , wiele kobiet ma jakiś uraz do facetów i często wpatrują się w podłogę aby tylko prosto w oczy facetowi nie popatrzeć :(

Gość wyzwolona panna
oh widze ze kilku frustratow przeszkadza moja opinia:D tak tak moi panowie jestescie kobietom zupelnie niepotrzebni, taka szczoteczka sprawia nam wiecej radosci niz godzinne urzedowanie z waszym malym kutasem:D

Gość Ewaldi
zawsze wpatruje sie facetom w rozporek , i czekam czy sie spodnie wybrzusza w tym miejscu na moj widok im

Gość wyzwolona panna
jedyny moment w ktorym zobaczyłam w swoim życiu penisa to przez szybe wystawową sex shopu 20 lat temu .

Gość a mi jest facet potrzebny do
pogadania, przytulania, do seksu i żebym czuła się jak kobietka a nie tak jak zwykle... czyli jak samowystarczalny babochłop.

Gość no jak to po co chłop
to bardzo pozyteczna rzecz,ne trzeba samej zakupow nosić no i po ciemku chodzić,co jest bardzo ważne zwłaszcza w sezonie jesienno-zimowym

Gość wyzwolona panna
raz w zyciu trzymałam faceta za jaja . Było to u babci , a on - ten byk był w oborze . To jedyny samiec z ktorym mialam kontakt w zyciu

Gość Ewaldi
ale to widać po zachowaniu wielu kobiet, że facetów mają gdzieś - typowe teksty to : - marudzisz albo jesteś nudny - męczysz mnie więc spadaj facet - wszyscy jesteście tacy sami - itd.

może i szczoteczka jest dobra, ale na zmianę z ciepłym prysznicem, tylko jest problem, po orgaźmie nikt cię nie przytuli, a mojej żony to warunek konieczny by być zadowoloną

Gość wyzwolona panna
codzień rano wylewam na siebie cale opakowanie keczupu tradycyjnego z biedronki po 0,99 i wychodze tak na miasto celem pokazania wyzszosci plci żenskiej nad meską, niestety pleć męska nie rozumie tego rodaju gestow i rzuca we mnie parówkami drobiowymi (btw. sądzac po zapachu niezbyt juz swieżymi) ale ja nie pozastaje im dłużna i sadze im potężnego pierda prosto w ich zdumione twarze po czym zostawiam ich w tym tumanie sadzy, kurzu, i smierdzacego od jajek odoru i udaje sie na pobliski dworzec PKS i odjeżdażam pierwszym rejsem jaki sie napatoczy w nieznanym kierunku

Gość Gruby Franek
ja tam po orgazmie nigdy kobity nie przytulam , uciekam teraz na jesieni gacie na tyłek i chodu z parku do ciepłego domku. nie wiem nawet jak jej jest bo juz jej nie widze

Gość Gruby Franek
yem qpę