Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski27

Doswiadczenie

Polecane posty

Gość Ciekawski27

Tak sie zastanawiam.zalozmy,ze jest dwoch facetow.jeden mial 50 jednorazowych partnerek seksualnych,drugi mial 2 ,w wieloletnich zwiazkach,tysiace stosunkow we wszelkich mozliwych pozycjach.ktory jest bardziej doswiadczony?

Gość megi235
moim zdaniem,bardziej doswiadczonym seksualnie jest ten facet,ktory posiadal dwie partnerki,ale wierze iz w tych stalych zwiazkach doswiadczyl bardzo duza ilosc pozycji:D.........natomiast przy pierwszym stosunku kobiety niechetnie zgadzaja sie na jakies nie typowe pozycje.Bardzo mnie ciekawi skad przyszlo ci takie pytanie do glowy........?:d

Gość enp1
No to sie mylisz, bo kazda z tych 50 pokazala mu co innego, no zastanow sie logicznie :) ile pozycji praktykujesz ze swoja niewiasta, 3-5-7? A pomnoz to razy 50? I masz wynik :)

Gość Ciekawski27
Zakladasz,ze z kazda z tych 50partnerek sex bylby dobry i byloby 3,5,7 pozycji?nie wydaje mi sie.z obecna partnerka anal uprawialem w wiecej niz 7 pozycjach.poza tym jestem bardzo wymagajacy i nie wydaje mi sie zeby "przygoda" byla w stanie sprostac moim wymagania.nie mam porownania,ale wydaje mi sie,ze sex ze stalym partnerem na ktorym mi zalezy jest duzo ciekawszy i bardziej emocjonujacy niz przypadkowe bzykanie.

Pytanie jest nieprecyzyjne. Bo co to znaczy "doświadczony"? To można różnie interpretować. Jeśli ma się na myśli ilość poznanych kobiet, technik namawiania ich na seks, flirtowania i bajerowania, a także kobiecych problemów i dylematów, to ten z 50 kobietami "na liczniku" jest bardziej doświadczony. :P Ale jeśli mamy na myśli umiejętności jako kochanka, poznanie kobieciego ciała, jej sfer erogennych, reakcji na dotyk i pieszczoty, to ten wieloletni kochanek jest oczywiście bardziej doświadczony. :)

Gość Ciekawski27
Oczywiscie chodzilo mi o techniki kochania,strefy erogenne,reakcje itp. Techniki podrywu i bajere mam gleboko w powarzaniu.wole sie skupic na technikach adorowania swojej pani.