Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka jaka ja20

JAK PRZEKONAĆ CHŁOPAKA ŻEBY POSZEDŁ NA PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość jaka jaka ja20

witam, mam pewien problem ze swoim chłopakiem. otóż ma juz 22 lata i jak dotąd nie był jeszcze na kursie prawa jazdy, namawiam go ciagle zeby poszedl na kurs i w koncu to zrobil bo jak tak odwleka to mysle ze w przyszlosci bedzie jeszcze gorzej z tym zeby sie zebral i poszedl. mysle ze po prostu brak mu troche odwagi i jakby nie wiem checi chociaz ciagle mowi ze pojdzie jednak nie widze zadnych dzialan w tym kierunku. i uprzedzam, nie jestem zadna blachara, mam prawo jazdy i nie nalegam zeby zrobil to po to by wozic moj tylek. to tylko dla jego wlasnego dobra. teraz w praktycznie kazdej pracy patrza czy ma sie prawko... kasa tez nie jest dla niego problemem jesli chodzi o to bo wiem ze go stac.. juz nie wiem jak z nim gadac cigle mnie zbywa tekstami ze on wie, ze pojdzie, jak pytam kiedy to koniec rozmowy. wstepnie dalam mu czas do konca miesiaca.. jak nie pojdzie to nie wiem co mu zrobie. macie jakies pomysly jak go przekonac?

Gość STRANGEWEED
Kolejna z dziwnym cisnieniem...moja byla tez trula mi dupe zebym robil prawo jazdy "no bo jak 23-letni facet nie mial i nie potrzebowal prawka ?! "...Ano nie mam i nie potrzebuje. Daj sobie spokoj i nie nudz chlopakowi. Jak poczuje ze mu to do czegos potrzebne to je sobie zrobi.

Gość dwesss
Odstaw go od szparki to szybko będzie uczył się jeździć.

Gość facet bez prawka to nie facet
taka prawda i na nic sie zdadza wsze zale, pseudomezczyzni :classic_cool:

Gość STRANGEWEED
Haha i moze jeszcze facet ktory nie lubi sportu i nie jaraja go samochody to "nie facet" ? A kto ? Kosmita ? ... Ale żenująca wypowiedz...

Gość ej ty strangejakos
po prostu jesteś tchórzem bo faktycznie nie mieć prawka to wstyd jeśli chodzi o faceta, nie masz jajec, bo nie wierzś, że nie jest ci potrzebne bo wiadomo nie wszędzie da się dojść dojechać autobusem czy czymś innym wiec takie gadanie "nie bo nie" to włóż między bajki stary

Gość sportu moze nie lubic
samochodow, piwa etc ale prawo jazdy mie cmusi i basta!! nie musi potem go nawet uzywac ale zrobic musi, !!

Gość jaka jaka ja20
nie potrzebuje twoich pozdrowien chlopczyku :O

Gość Tajger Łuds
Ja mam w dupie prawo jazdy, nikt nie kaze mi tego robic, jak gdzies potrzebuje to zawsze sobie bezproblemowo dojade. Prawko to tylk osame problemy, juz nie wspominajac o samochodzie. Poza tym szkoda na to kasy ! Czysta kalkulacja- straty przewazaja nad zyskami. Temat wiec spokojnie mozna usunąć.

Gość STRANGEWEED
Nie nie, ja potrafie wybrac co mi potrzebne a co nie. Nikt mnie nie zmusi bo mam rozum. A Ty idiotko najwyrazniej cierpisz na zanik tego organu. Idz sie utop- a takze Ci co Ci przytkauja.

Gość cwany lisek
Jak mi dziewczyna cos tam o prawku gadala to tak jej nagadalem, ze sie zamknela. A ile kasy zaoszczędziłem :D

Gość o ile ciot na kafe
co sie nazywaja mezczyznami :D same tchorze co nie maja odwagi nawet prawa jazdy zrobic :D

Gość o matko nie moooge
jak można mowic ze prawo jazdy nie jest potrzebne, a sytuacje losowe gdzie np zona rodzi, zanim dojedzie karetka to juz sam zdazylbys dojechac zanim wsiadziesz w autobus to chyba juz urodzi na przystanku, jeju jak mozna tak gadac?

Gość a dlaczego niby
musi zrobic ? Jakis przymus ? Musi to ...srac, sikac, isc na komisje wojskową i placic podatki. A tego nikt nie musi. Imponuje mi ktos, kt oto odrzuca, kto ma wybór i go dokonuje. Ale niestety jestescie zbyt ograniczeni zeby to pojąć.

Gość tolek
z kazdym rokiem coraz gorzej ja zaczelm robic prawko jak mialem tez 22 i zdalem za 3 razem. czym pozniej tmy gorzej bo to w sumei tkaei obowiazek.A numero dwa spytaj sie go Czy nie masz ambicji zeby posiadac samochod jak facet poczuc sie wiozac swoja kobiete z boku? ja zrobilem prawko i kupiem samochod i czuje ze zrobilem co moglem najlepsego w okresie 22 lat

Gość jaka jak ja20
strangeweed chyba masz jakis problem natury osobistej skoro doradzasz mi takie rzeczy, nie nie utopie sie bo mam swoj rozum, rozumiesz to? wnioskuje ze jednak jest cos z toba nie tak skoro od razu uciekasz sie do wyzwisk, to takie prymitywne :O

Gość small talk man
Ja nie wiem co jest z tymi laskami ze maja jakies dziwne parcie aby ich facet legitymowal sie zabawnym kawalkiem plastiku za ktory nota bene musi wyrzucic w błoto niemałą kasę ! A potem jeszcze auto... Masakra. Po prostu im sie cos w dupach poprzewracało...

Gość stargecostam sie oburzyl
bo doskonale wie ze dzis prawo jazdy to podstawowa umiejetnosc, dorabia sobie ideologi do swego tchorzostwa i nieudolnosci :P

Gość STRANGEWEED
Znam przynajmniej 100 rzeczy ktore sprawiaja ze czuje sie mezczyzna i nigdy nie zaliczylbym do tego faktu, ze posiadam wlasnie jakis smieszny kawalek plastiku kosztujacy ponad tysiac zeta. Sam wiem co dla mnie dobre, ale po prostu zrobilo mi sie żal tego faceta. Widac ze wykreca sie jak moze, zbywa ją, a ona wierci dziure w brzuchu. Mnie by to zdenerwowalo mocno.

Gość STRANGEWEED
Jaka podstawowa umiejetnosc ?! Pogieło was chyba i to mocno... Co za ludziska tu siedzą... Szkoda slow. Ide bo zaraz zabije was śmiechem, ludziki ...

Gość facet który nie ma prawka
to nie facet tylko guma od gaci...

Gość lololoo
Wie chłop co robi!Ja juz dwa razy oblałam i mam dość tego stresu :(

Gość nikt z was nie rozumie chyba..
legitymował sie? od tego ma dwod osobisty człowieku. jak dziewczyna sama ma prawo jazdy to chyba widzisz ze nie mysli w tej chwili o sobie i swoich potrzebach. ja uwazam ze w dzisiejszych czasach posiadanie prawa jazdy jest bardzo wazne. 100 lat temu wiadomo ze nie..... ale obecnie. ludzie opanujcie sie XXI wiek a wy sie chcecie cofac?

Gość Tajger Łuds
Jesli dla kogos ambicja jest jezdzic samochodem i miec plakietkę, to gratuluje jakze górnolotnych priorytetów :] .... Naprawde mnie to rozbawiło, jako kogos, kto dobrze wie co jest sensowne dla niego a co nie jest.

Gość Doberman 00000
no lol. Facet wyraznie ma to w dupie, a laska nie daje m uspokoju. Dziewczyna, wyluzuj, jak bedzie chcial to zrobi a jak nie to nie. Wielu ma to gdziesi nie robi jest git.

Gość racja guma od gaci ha ha
:D nie chodzi o kawalek plastiku, ale sam fakt odwagi pojscia na kurs, nauczenia sie tej umiejetnosci i potem zdania egzaminu ktory najlatwiejszy nie jest tu chodzi o meskosc :) i znowu zaznaczam- facet nie musi miec samochodu, musi miec prawo jazdy,

Gość co ty pieprzysz chłopcze
STRANGEWEED - wiesz co nie wyobrazam sobie żeby mój facet nie miał prawka...to ciota a nie mężczyzna , może nie mieć samochodu , o.k rozumiem , że nie każdego stać ale prawko miec musi! i nie tłumacz swojego tchórzostwa!

Gość co za ludziska szok
haha jak fect co nie ma prawka to guma od gaci to laska co ma maly biust jest jak peknieta prezerwatywa...haha ludzie, ale wy kurwa ograniczeni jestescie...jak wybieg dla jeży w zoo :D

Gość miu 3
przeciez wyraznie widac ze on to ma gdzies, wiec odpusc. jak mu sie zachce to zrobi a jak nie to nie.

Gość w dzisiejszych czasach bez
prawka ? hahaha toście mnie rozbawili :D :D :D