Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktuign

mam prawo byc zla?

Polecane posty

Gość ktuign

czy popadam w paranoje? otoz, niedawno wyprowadzilam sie na studia do innego miasta, a moj chlopak zostal w rodzinnym miescie. nie raz mu mowilam, zeby na weekend do mnie przyjechal, bysmy mieli okazje pobyc tylko we dwoje i spedzic razem duzo czasu, jednak on wciaz zaslania sie rodzicami i nauka. w porzadku, rozumiem, ale sa granice. dzis ma impreze (w srodku tygodnia) i nocuje u kolezanki, a do tego uwaza, ze to nie jest zaden problem i podobno to ja przeginam, ze jestem zla.

Gość mala22lb
Fajny jest.Ja bym sie wkurzyła.Do ciebie to nie a u koleżanki śpi

nocuje u kolezanki??? dziewczyno ja bym w zyciu na to nie pozwolila! moze jemu ufasz ale czy ufasz jej ze sie nie bedzie do niego dobierac??

Gość ktuign
nie strasz mnie, jeszcze jeden kolega też podobno zostaje.

moze tak specyjalnie ci powiedzial zebys nie miala podejrzen albo zebys nie byla wkurzona..

wiesz mi się wydaje ze facet poczuł wolność i sobie z niej korzysta co znaczy ze śpi u koleżanki? conajmniej dziwne a gdybny mu zależało to byłby w każdej wolnej chwili u Ciebie niestety bolesne ale prawdziwe

Gość ktuign
mam nadzieję, że mówi prawdę. ale to i tak nie zmienia faktu, ze jestem na maksa wkurzona i ma szczescie, ze jestem daleko.

Gość ktuign
kiedy on nie chce przyjechac, wtedy ja wracam do domu i spedzamy czas razem, jeden dzien w tygodniu, zazwyczaj z innymi znajomymi.

Gość ktuign
chyba muszę pomyśleć.

Gość mala22lb
no jaki wygodny.Nie chce mu się tyłka do ciebie ruszyć, a wtedy moglibyście spędzić czas razem, tylko we dwoje.

Gość ktuign
dzięki za odzew. już dosyc nerwow na dzis.