Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość która_torebka

którą torebkę wybrać ?????

Polecane posty

Gość która_torebka
Gość famous american
pierwsza ladna ale na codzien niewygodna do noszenia:) ja bym wybrala druga prosta i elegancka zarazem , tylko zdjela bym ten dlugi pasek

Gość Wiolkaaa
Ja bym wybrała pierwszą i ostatnią torebkę :)

Gość która_torebka
tez bardziej za pierwsza jestem.... ona ma dodatkowo pasnek wiec przec ramie ja mozna nosic... i zeby byla na uczelnie :) annah... podałas mi ładne ale za jasne jak na zime :) ale poogladam podana stronke przez ciebie moze cos lepszego znajde :)

Gość wszystkie ładne
mi najbardzie podoba sie 3 i 4

Gość my name is jacykow tomasz jac
nienawidze takich torebek..a juz najgorsza pierwsze, niecierpie takich sztucznych rzeczy bedziesz ja nosic w reku za to kolo....reszta ujdzie niezauwazona i ta czern czego polki sa takie ograniczone i szare

Gość nie każdy może sobie pozwolić
na nopszenie kolorowych ubran czy dodatków. Niekiedy praca to ogromne ograniczenie.

Gość która_torebka
kurwa na jakim kółku hahhaah czytaj opisy do niej jest pasek i ona jest noszona przez ramię...... boże widzisz to i nie grzmisz.... ludzie urzywajcie swoich zmysłów..... a reszcie bardzo dziekuje za opinie :)

Gość zadna z tych
ale jak juz musisz to 2 jest taka zwykla elagancka. Dziewczyny mam pytanie skoro weszla moda retro to kazda z Was musi sie tak ubierac nawet jak to nie jest fajne. Torebki bardzo nas odzwierciedlaja. Ja np w zyciu nie kupie zadnej sztywnej torebeczki a juz na pewno nie w takim stylu- mam wlasny i trudno mi kupic torebke. Musi mi sie naprawde podobac i byc inna niz wsyztskie :)