Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeee....nie wiem

czy przy wadze...

Polecane posty

Gość eeeee....nie wiem

57 kg i wzroscie 161 mam sie uwazac za grubasa? :O tak czy siak sie odchudze...ale czy to tak strasznie brzmi, to 57 i 161?

Gość fwefwef
to zależy najlepiej spójrz w lustro

Gość autorkatego temate
patrze i widze, ze jest troche brzucha :O nogi nie za szczuple... ale czy jak ktos obcy patrzy na osobe o takich wymiarach...to czy nasuwa się mu myśl 'o, jaka pulchna?' :D zy to nie jest jeszcze tak zle?

Gość Wagowy z kolei
Przy wadze to ja lubie sie napic.

Gość autorka tego temate
wagowy... ja tez sie lubie napic :P:classic_cool: niekoniecznie przy wadze:P jeszcze wczoraj bylam na spotkaniu z kolezanką i 2 chlopakami...no i ja mowie, ze juz nie jem pizzy [nie chcialo mi sie juz], a na to kolezanka pyta mnie czy sie odchudzam...ja, ze nie, a na to chlopak, ktoremu sie podobam [wieem o tym], ze fajnie jest, jak jest troche cialka do kochania :O:O:O komplement roku :O:P no i chyba zaczne diete :O

Gość to nie podam stałego nicka
eee tam, załamka powiem ci szczerze. za chuda nie jestes...

Gość autorka tego temate
ze za chuda nie jestem, to wiem :D ale czy to jest takie...hmm...zwracające uwagę? no i ile mam schudnąc? tak do 50?

Gość Ewaldi
kobieta powinna tyle ważyć aby ją facet swobodnie wziął na swoje ręce i bez problemu przeniósł przez próg izby i zaniósł do łoża królewskiego :) jeżeli znasz Pudzianowskiego to życzę wszystkiego najlepszego :)

Gość autorka tego temate
Ewaldi, tos mi dowalił [bo chyba facet jestes] :classic_cool: pudzian odpada:P to absolutnie nie moj typ:D widze,ze jedyne, co m oze powodowac zainteresowanie u płci przeciwnej, to moja buzia...noo, brzydka nie jest... no...to sie odchudzam...ale nie z kafe, nie chce mi sie tu pisac, ile zjadłam czego i kiedy :classic_cool:

nIE DOCHUDZAJ sie dla faceta;/....!!!!!Nigdy!!! Zrob to tylko wtedy kiedy Ty sama poczujesz sie zle ze soba:)Daj spokoj, dla faceta , ktory i tak pewnie po kilku latach zwizku zdradzi Cie z inna;/

Gość autorka tego temate
nie nie, ja sie nie odchudzam dla faceta...wlasnie facet stwierdzil, ze dobrze jest tak, jak jest:P [moze lubi pulchniejsze :classic_cool: ] ale tak prawde mowiąc, to czasem nie czuję się za dobrze :O tym bardziej, ze ze 3 lata temu ważyłam z 50 kg:P i jakos przybyło :O chyba czas na zemste na tłuszczyku :classic_cool:

Gość autorka tego temate
hehe, zdrowo wyglądająca :D :classic_cool: chyba jednak wolę wyglądać szczupło :P:D

Gość autorka tego temate przy ciele
hmm...to chyba trzeba duzo tej miłości:P ech, zabiore sie za siebie...do sylwestra czy cos schudnę...

ja przy wzroscie 169 waze 74 kilo, ale nie jestem gruba, mam troche brzucha ale mam za to wielkie cycki, kazdy po conajmniej 3 kilo:)To chyba one tyle waza...:)

a widzisz, masz wielkie cycki..ja mam takie srednie, ale raczej mniejsze niz większe... no i nogi...nigdy nie byly wyjątkowo szczupłe, nawet przy tych 50 kg..albo to moje wrazenie...

moze to moje włosy tyle waża, bo mam wyjątkowo bujne:P jak grzywa lwa :O

no wlasnie apropo moich nog;/wlasnie nie wiem o co chodzi z nim za bardzo;/ sa szczuple a wszystkie spodnie przecieraja mi sie w kroku;/najlepsze jest wlasnie to,ze sie nie ,,zacieram,, jak to sie mowi:P a wciaz co kupie sobie nowa p[are to pochodze w nich z 1,5 msc i mi sie zacieraja;/heheh tzn przecieraja w kroku:)

skoro zle sie czujesz sama ze soba to sie odchudzaj,. ja na razie nie chce poki co bo boje sie o moje cycki,ze mi oklapna:)apropo Twojej grzywy, moze masz grube i ciezkie wlosy??:)

Gość autorka tego temate
wiem, o co Ci chodzi, moja kolezanka tak ma, a wcale przy ciele nie jest:P takie ustawienie nog i sposob chodzenia... a ze mna to jest tak, ze...ten tłuszczyk rozkłada sie wszędzie...nie mam ani szczupłych nog, ani szczupłego [znaczy płaskiego] brzucha...taki troche klocek ze mnie :O ale taka figura juz, jak wspominalam, nawrt przy 50 czy 48 kg miałam takie wrazenie :O

Gość autorka tego temate
grube włosy mam i gęste...ale czy ciężkie? chyba nie, nie leżą płasko...dlatego mam wrażenie, ze jeszcze dodatkowo mnie zaokrąglają:P

wrazenia to my mamy niekiepawe:)mi tez sie ciagle wydaje ze jestem gruba, mam okragla twarz ;/:)za okragla,nie lubie tez swoich bioder;/ktorych praktycznie nie mam;/

Gość autorka tego temate
pewnie jak zetnę włosy, to bede ważyc 40 kg :classic_cool:

boze:);/ jak wlosy cIE MOGA ZAOKRAGLAC, TO MOZE WOgole przestan jesc i ogol glowe na lyso:):P

Gość aurorka tego temate
hehe, zartowałam z włosami:P chodzi o to, ze są...puszyste i jest ich duzo:P ale wlosy to nie problem :P

Gość autorka tego temate
zdjęcie po takich wyznaniach ?:D ojjj, to nie jest dobry pomysł :D