Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uciekam właśnie

Dlaczego kiedy kobieta zaczyna was olewać nagle bardziej was interesuje?

Polecane posty

Gość uciekam właśnie

Macie kobietę,często się z nią spotykacie i olewacie je na każdym kroku. Kiedy taka ma już dość i zaczyna zajmować się sobą i na was lać to nagle sobie przypominacie,że nadal trzeba się starać. Co z wami? Wytłumaczcie mi to...

Gość Kochajaca_Zoneczka
dlatego pewnie ze uswiadamiaja sobie ze moze druga taka naiwna bedzie ciezko spotkac ktora pozwoli sobie na olewanie i zle traktowanie.....

Gość ach znam to
nawet mój własny mąż tak się zachowuje. Typowe zachowanie psa ogrodnika. Sam nie zje ale drugiemu nie da.

Gość ja tam olewam wszystkich
zwisa mi prawie cała populacja ludzka jakies na oko 99,999999 % całej populacji

Gość ach znam to
i bym, sie pusciła z każdym kto będzie mi przynosił kwiatki i cukierki

"Macie kobietę,często się z nią spotykacie i olewacie je na każdym kroku." Skoro już ją mamy to osiągnęliśmy cel więc możemy skupić sie na innych rzeczach. "Kiedy taka ma już dość i zaczyna zajmować się sobą i na was lać to nagle sobie przypominacie,że nadal trzeba się starać. Co z wami? " Utrata wpływu wymaga działania, bo kobieta jest przydatna, czasami. Wytłumaczone. Przykro mi ale tak najczęściej jest, nawet jak nie myślimy w ten sposób to i tak robić będziemy. Jak dwa różne gatunki, które wszystko dzieli a jedynie jedno łączy.

Gość to nie jest cecha tylko
facetów ani tylko kobiet. to jest tak że udany związek musi sie opierać na tym że patrzymy na druga osobę ale nie kosztem siebie. Jest mnóstwo takich sytuacji że jak ktoś sie stara w związku za bardzo to przyzwyczajamy do tego druga osobę, ona przywyknie do tego jako do czegoś normalnego, a osoba starająca się wścieknie się że tylko ona się tak bardzo stara. Koło sie kręci. A potem płacz bo ktos się zmienia na gorsze w sensie przestaje się starać (nawet jak nie ma siły)

Gość fjhsdkf
Qrwa ile w tej ostatniej wypowiedzi prawdy to masakra po prostu :)