Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gj cgv

tanie sklepy meblowe?

Polecane posty

Gość gj cgv

Hej Znacie jakieś tanie sklepy meblowe z fajnymi, modnymi kanapami i sofami???

Hej, jeśli pozwolicie to odświeżę ten przykurzony temat, który nikogo nie zainteresował... A to dziwne bo wydawać by się mogło, że takie rzeczy są bardzo przydatne. No ale może teraz :) Ja generalnie interesuje sie tematyka urzadzania wnętrz i znam wiele fajnych miejsc, gdzie można kupić meble i ogólnie - wyposażyć wnętrze. To na poczatek może coś dla miłośników natury i meble drewniane z esmebel.com, które ponieważ sprzedawane bezp przez producenta sa tansze.

Gość kajka123
W ofercie brakuje mebli do salonu

Trzeba przeglądać i szukać .... na chwilę obecną mogę poradzić kelman.pl :) maja bardzo fajne sofy, ale nie tylko. Ja zastanawiam się nad takim zakupem: http://www.kelman.pl/info34711,lozko-metalowe-visby-agata-180x200-niski-front.html :)

Gość michal776
Można w internecie znaleźć meble tanio, tylko czasami to trzeba się naszukać, bo zanim się człowiek przebije przez całą masę kiepskich ofert to trochę minie czasu;) Ja kupiłem meble do salonu poprzez stronę www.meblehm.pl . Jakościowo i cenowo prezentują się dużo powyżej przeciętnej. Poza tym, obsługa, dostawa, system ratalny wszystko ogarnięte profesjonalnie.

Gość kamillooo
Jak dla mnie meble przez internet królują. Bieganie po sklepach jest dla mnie bardzo męczące i kosztuje mnie wiele czasu. Od lat kupuje meble w http://www.batdom.pl i jestem zachwycony. Co ważne żonie też mebelki się podobają.

Gość gość
Bardzo ładne i tanie meble można sprowadzić prosto od producentów z allinside.pl ;) Sama kupiłam tam meble do pokoju córki i nie mogę narzekać ;) wyglądają ładnie, są wytrzymałe i co najważniejsze podobają się małej ;)