Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suarella

LIPO SHOCK

Polecane posty

Gość suarella

Czy któraś z was była na zabiegu Lipo Shock? Słyszam, że jest świetny na likwidację cellulitu i jako jedyny na długotrwałe rezultaty, ale ponieważ trochę kosztuje, chciałam się najpierw dopytać kogoś, kto był.

Gość vicky c. barcellona
Byłam na tym zabiegu w Łodzi w Coen i uważam, że są efekty. Zdecydowanie jest jędrniejsze ciało i bardziej gładka powierzchnia skóry na udach - nawet jak ścisnę skórę ręką, wcześniej były wtedy wręcz wgłębienia. Po ubraniach widzę, że mam wiecej luzu w biodrach, choć w pewnym stopniu może to być też efektem diety. w każdym razie efekty utrzymują się już dość długo.

Gość lipson68
Jestem po trzecim zabiegu liposhock ale jak narazie nie ma żadnej zmiany w moim cellulicie.Boje się że nic nie zadziała i pieniądze wyrzucone w błoto.Jakby ktoś miał jakieś opinie o tym zabiegu to będę wdzięczna za informacje.

Gość Adrianna bez cellulitu
dużo słyszałam o tej metodzie, ale zdecydowanie polecam SPM Digital na ciało. Wystarczy wrzucić w googla miasto i Ci wyskoczy, gdzie można zrobić. Ja sama jeżdżę aż z Katowic do Krakowa na zabiegi do salonu Doris Dorin - moim zdaniem jest super. SPM to bardzo popularna na zachodzie metoda - nie wiedziec czemu słabu znana w Polsce . DD jest autoryzowanym gabinetem i robią to tam świetnie . Może dlatego trudno się dopchać. W każdym razie mtoda polega na masażu w podciśnieniu szklanymi ssawkami. ze względu na to, że mój cholerny cellulit bł już trzeciego stopnia - były siniaki na nogach. Wrażenie jest takie , jakby ktoś ci rozcierał nogi pod skóra . Efekty ? zaraz po założeniu spodni czułam , że uda sa szczuplejsze . Polecam metodę i znalezienie dobrego gabinetu z SPM tam , gdzie Ci najbliżej. Teraz mój celluit jest niewidoczny - trzeba mocno ścisnąć skór , żeby cokolwiek zobaczyć. Kolejną serię zaczynam w czerwcu.

A ja z kolei rozważam właśnie ten lipo shock. Bo znalazłam go w Krakowie w estetice na sławkowskiej no i tak się zastanawiam czy w moim przypadku to zadziała. W sumie patrząc na przeciwwskazania - bez problemu powinnam się "nadawać" do tego zabiegu ale pewnie jednak lepiej będzie jak przeanalizuję to jeszcze na miejscu z kosmetyczką czy lekarzem.

Gość upupup puu pu pu p up
podnosze, która z dziewczyn była na tym zabiegu?

Gość EstetkaK
Ja miałam 6 zabiegów liposhocka na przednią część ud,zabieg wykonywałam rok temu w Good time day spa w Lodzi i....do tej pory udka mam gladkie jak pupa niemowlaka:) a mialam 3 stopień cellulitu, mimo ze jestem dosc szczupla,oczywiscie poza zabiegiem troche zmodyfikowalam diete( mniej slodyczy).ale jesli kiedykolwiek by mi sie to znowu pojawilo to na pewno wracam na liposhocka do pani Irminy, która mi to wykonala tak ze efekty mam do dzis;). jak dla mnie zabieg jest rewelacyjny

Gość evik107
o widzę, że same łodzianki:) ja byłam dziś w laser-cosmetic. Poszłam na i-lipo, zostałam na liposhok;) o efektach nic Wam nie powiem, choć oczywiście szukałam ich już po powrocie do domu;) Czy Wy tez tak "dziwnie" odczuwałyście ultradźwięki? Ja musiałam nawet na chwilę przerwać zabieg, bo przy masowaniu pośladków cały czas miałam wrażenie że chce mi się siku:D następnym razem kradnę synowi pampersa;)

Gość Asia586
ja tez jestem zadowolma z zabiegu .Widzę efekt po serii 6 zabiegów. Polecam w Łodzi este .Maja tak super promocje