Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staruszka.

miłośnicy śniegu i klimatu świątecznego łączmy się!

Polecane posty

Gość staruszka.

Na wstępie powiem że nie jestem już dzieckiem, a mimo to kocham zimę, śnieżyce i przedewszystkim klimat świąt. Jak byłam mala to już na początku października wyciągałam z piwnicy bombki i je oglądałam nie mogąc sie doczekać grudnia :D Jeśli ktoś podziela moje upodobania - wpisujcie sie i piszcie wasze odczucia i wspomnienia ;)

ja uwielbiam ten przedswiateczny klimat:) same swieta juz nie wzbudzaja we mnie tych emocji co kiedys, gdy bylam dzieckiem. uwielbiam ogladac udekorowane wystawy sklepowe, ubierac choinke, piec pierniki i sluchac swiatecznych piosenek. gdyby jeszcze do tego spadl snieg na swieta bylabym w siodmym niebie, ale na to chyba znowu nie ma co liczyc (juz sprawdzalam prognozy pogody :classic_cool: ). szkoda, bo co to sa za swieta bez sniegu. u mnie biale swieta ostatni raz byly chyba 4 lata temu :(

Gość staruszka.
może poznam wreszcie jakiegoś bałwana?

Gość kur
a u mnie tyle śniegu już spadło że na sanki można spokojnie isć

Gość koniec rozrostu
kocham śnieg ! chce już świeta !:D

Gość 8723462u3tyuwgefuc
uwielbiam swieta i ten klimat ah jak dobrze ze to juz niedlugo;)

juz powoli nie moge sie doczekac przystrojonych wystaw sklepowych, mikolajow i choinek na ulicy, zakupow swiatecznych itp :) dobrze, ze w polsce jeszcze nie ma tego szalu co na zachodzie.2 miesiace swiatecznego szalenstwa to zdecydowanie za duzo

Gość fgfg
O jejku ale fajny temat, sama chciałam taki zalożyć ale myslalam ze mnie wyśmiejecie... A co do Świąt to też nie moge się już doczekać, te dekoracje w sklepach, kolędy Last Christmas, i ta przecudowna atmosfera coś wspaniałego, człowiek raz w roku ma na co czekać.... W przyszłym tygodniu Wszystkich Świetych, właściwie za równy tydzień, a potem to już szybciutko zleci;) A tak przy okazji zapraszam na profil na naszej klasie http://nasza-klasa.pl/profile/28633656 Wysyłajcie zaproszenia;)) A to mój blog http://poczuj-radosc-w-magi-swiat.blog.onet.pl/ Pozdrawiam Was kochani;)))

Gość fgfg
w jakim radiu puszczali świąteczne piosenki bo sama szukam ;))

Gość Magia świąt
Już nie długo do świąt.. A ja zaczynam myśleć nad prezentami, ale jak co roku zero fajnych pomysłów. Może macie jakiś ciekawy pomysł?

jestem :D uwielbiam święta, zimę, śnieżycę, sanki, mróz, ubierać choinkę i całą tą pieruńską atmosferę świąteczna:P

Gość Magia Świąt
fajnie by było gdyby śnieg był, bo jakoś nie lubię "zielonych" świąt.

Gość Choineccczka*
o jejku, już listopad:)) hura niedługo ten świąteczny klimat, chociaż już można napotkać dekoracje świąteczne w sklepach:)))) gdyby nie te święta zycie byłoby nudne, niech tylko spadnie śnieg tak porządnie !!! bo rzeczywiście zielone święta sprawiają że nie jestem tak nimi zachwycona jak byłam małym dzieckiem:)) MROZIK ŚNIEZYCA HURA HURA i przepiękna żywa choinka u mnie w domu:))

Gość .alice in chain.
myslicie, ze w tym roku bedzie snieg na swieta?

Gość swieta
moze bedzie