Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MartaWroclaw29

roczne dziecko i stale pobudki w nocy, pomocy!

Polecane posty

Gość MartaWroclaw29

witam moja corka ma 12 miesiecy, od 2 tygodni budzi sie co noc, nie da sie jej uspokoic, zaczelismy ja karmic w nocy, a nigdy nie jadla, zasypia, ale potem znow sie budzi z placzem oczywiscie i ciezko jej zasnac, nie jest przegrzewana, w dzien ma jedna drzemke, gora dwie ale nie 3 godziny przed snem, co robie nie tak?

Gość przeczekaj to
Musisz przeczekać. Nie karm w nocy, po co ??? Najwyżej daj trochę wody do picia. Może ma za dużo bodźców w ciągu dnia. drzemka powinna być najpóźniej do 14, a potem już nie

Gość a moze to ....
zabki wychodza ? albo podajesz dziecku cos nowego do jedzenia na noc i moze ma jakies bolesci ?

Gość o ktorej kladziesz spac
i ile razy w ciagu dnia śpi?

Gość a moze to ....
i nie podawaj dziecku jedzenia w nocy - bo je przyzwyczaisz do jedzenia nocnego i trudno bedzie ci odzwyczaić ! podawaj tylko czystą wode .

Gość a moze to ....
a jesli to zabki to posmaruj dziąsla zelem przed snem

Gość martawroclaw29
zelem smaruje nie pomaga, pic nie chce, oczywiscie mu podaje, chce tylko jesc i tyle, tez sie boje ze sie przyzwczai:( ma drzemke do g.14-15 najpozniej, wczoraj wyjatkowo zrobil jeszcze jedna drzemke, pomocy:(

Gość a moze to ....
tak sobie pomyslałam ze moze ma owsiki . wierci sie podczas snu , czy po prostu budzi sie ? moze zrob na wszelki wypadek badanie w tym kierunku - bedzie to posiew kalu

Gość a moze sie nie najada
kolacja - zrob mu syta kolacje np. gesta kaszke . a o ktorej podajesz kolacje i co podajesz ?

Gość niby dlaczego drzemka powinna
być do 14.00, a później już nie??

Gość martawroclaw29
dostaje gesta kaszke zawsze, wypija 240 ml i zawsze mu to do rana starczalo, wierci sie rzeczywiscie troche, kurde przerazilam sie tymi owsikami. albo to powietrze,to zaczelo sie mniej wiecej wtedy jak zaczelismy grzac, a jak nie to to nie wiem juz sama co:(

Gość kjhsgagdoi
to w koncu masz corke czy syna bo roznie wynika z Twoich postow? :O

Gość do autoki topku .....
a wietrzysz pokój dziecka przed spaniem ?

Gość martawroclaw29
tak wietrze, corke mam sorki za blad.

Gość martawroclaw29
pisalam "mu" jako dziecku

Gość martawroclaw29
pomocy!!

Mam dokładnie ten sam problem. Moja córka tez zaczęła się budzić jak skończyła rok i trwa to teraz a ma już 15. Ja też zwalam to na zęby i rzeczywiście kilka jej wyszło przez ten czas, ale mimo wszsytko trochę za długo to trwa. Mocz ma czysty, kał też badałam i wyszedł czysty. tylko że ja przebadałam jej raz a później dowiedziałam się że powinno sie badać trzy razy co dwa, trzy dni bo larwy mają różną żywotność. Chyba jej niedługo powtórzę. Na razie czekam bo wychodza jej jeszcze dwie czwórki i jest nieznośna nie tylko w nocy ale też w dzień. Dodam że nie mam juz siły. Zdarzały sie noce że budziła się i nie spała dwie trzy godziny tylko marudziła, albo ze trzy krótsze pobudki. Czasem budzi się z dziesięć razy na chwilę, czasem rzuca się pół nocy w łóżeczku. Byłam u kilku lekarzy ale nic się z tych wizyt nie dowiedziałam.

Gość kasiaioliwcia
WITAJCIE MAM TROSZKE INNY PROBLEM MOJA 9 MIESIECZNA CORECZKA SPI OK 3h na dobe co można zrobić w tej sytuacji??????? wyniki morfologi ,moczu,posiewu i kału są ok ... a ja wykomczona