Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowinka3

Starania o dziecko od nowego roku.

Polecane posty

Gość nowinka3

Czy są tutaj jakieś kobiety, które chcą rozpocząć starania o dziecko po nowym roku? Zapraszam do rozmowy.

Gość być możeee
No właśnie nie wiem, może bym i chciała, mój mąż tak samo, ale dużo mamy obaw z tym związanych...Ile masz lat?

Gość nowinka3
25 My też jeszcze nie podjęliśmy decyzji na 100%. A ty ile masz?

Gość byż możeee
Ja niedługo skończę 28, mój mąż ma 29, więc już niby czas...Mam problemy z pracą, a starając się o dziecko chciałabym mieć, to jakoś w miarę ułożone i móc spokojnie myśleć o dziecku...

Gość być możeee
Nie chodzi mi o pieniądze, bo mój mąż zarabia dobrze i to by nam wystarczyło, tylko psychicznie mnie ta sytuacja z pracą męczy, no i chciałabym to rozwiązać zanim zaczniemy starania, a to może potrwać... W sumie w zeszłym roku istniała możliwość, że zajdę w ciąże, bo 2 razy się nie zabezpieczyliśmy i teraz już byśmy mieli dziecko, no ale wiadomo 2 razy, to bardzo mało...

Gość nowinka3
My już jedno mamy, teraz chciałabym kolejne.

Gość nowinka3
Nikt jeszcze nie ma tak odległych planów?

Gość Sylwik85
Witam. Chciałabym się przyłączyć do Was. Zaczeliśmy z mężem starania o dzidziusia. W pierwszym cyklu niestety nie udało się nam. Dziś pojawiła się@.... Za tydzień rozpoczynamy kolejne starania.

Gość seks jest przyjemny w inne dni
słuchajcie, a to wy się tylko pieprzycie w te dni co chcecie zajść w ciąże, pozostałe już nie, no nie, to wiecie co, to wy sie zachowujecie całkiem jak zwierzęta, które dopuszcza się do samca tylko w te dni aby było kolejne potomstwo.