Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedowaskobietki

jakie macie perfumy

Polecane posty

Gość pytaniedowaskobietki

i ile sztuk?:)

Gość a ja walsnie pale papierosa
0 :(

Gość 5 sztuk i 6 zapach x2

Gość
celebre \helloween mochni i love love

Gość from the halls of montezuma
carolina herrera 212, coś tam od lacosty i dkny plus lancome miracle. używam tylko tych pierwszych i ostatnich :P

Gość autorkaaa
ja wlasnie zamowilam lancome miracle i ultraviolet pacco rabane lubiecie?

Gość autorkaa
autorka z twoich mam moschino i love i lovve ale zostalo mi jakies 30ml ze 100:) slinczy letni cytrusowy zapaszek na lato

Gość wielbicielka Piotrusia
aktualnie używam Rush 2 , Lacoste klasyczną , My Givenchy Dream i perfumy które b. ładnie pachną ale nie wiem co to za nazwa i jaka firma, ponieważ nic nie jest napisane na flakonie :O

Gość wielbicielka Piotrusia
ach zapomniałabym... oczywiście nie moge skończyć Elizabeth Arden zielonej herbatki,została mi z lata, uwielbiam ją!

obecnie mam takie perfumy na poleczce :P D&G One * DKNY delicious * Thierry Mugler Innocent Rock Calvin Klein Contradiction Avon Bond Girl * Avon Vitality Oriflame Aroma Bliss * te z gwiazdkami uzywam najczesciej :) :D:D:D

Gość autrokawatkudd
littlesensitive ja mam 15 flakonow i wlasnie pozbylam sie D%g smrod... a czaje sie dkny be delicious:) trwaleladne?

ale ostatnio odkrylam super zapach Yves Saint Laurent Parisienne CUDO! czy ktoras z Was probowala?? Polecam :) na poczatku ma dosc mocna nute potem zmienia sie na bardziej wyrafinowane i na mnie pachnie jak maliny :)

autorko jesli D&G One to dla Ciebie smrod, to nie wiem, czy powinnas sie mnie pytac o opinie perfum :P dla mnie DKNY Delicious sa swietne, na codzien doskonale do pracy, uczelni, na spacer, zakupy i bardzo trwale, duzo osob zachwalalo moj zapach :P

jeszcze polecam Estee Lauder Pleasures CUDO! jesli podoba sie Wam zapach konwalii, to musicie konicznie miec ten zapach. Mi sie lwasnie skonczyl i bede za niedlugo go znowu kupowac :) rozkrecilam sie, lubie topiki o perfumach :D:D:D i jedzeniu :D:D:D:D