Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no cóż będę sponsorowana

chce rozpocząć prace utrzymanki

Polecane posty

Dzięki dziewczyny za pomoc. Możecie coś więcej napisać. Tych trzech panów, których wybrałam zgodziło się na 500zł bez mrugnięcia okiem. Dwóch nie chce żadnych udziwnień, analu itp. Trzeci wczoraj mi napisał, że lubi sex normalny, ale i anal jak i również hiszpana. Nie wiem co to ten hiszpan, cholera. Odpisałam mu, że żadne anal nie wchodzi w gre, a sex zawsze w prezerwatywie. Odpisał, że wtakim razie ma da mi za spotkanie 800zł, ale z analem. Nie zgodziłam się, rano posłałam mu wiadomość. Jezscze nie odpisał. Czy uprawiacie sex ze swoimi sponsorami w prezerwatywie? Jak do tego nastawieni są faceci?

Gość ja pindrolęęę
z tym lakierem to dojebał jak łysy warkoczem hahaaa!!!!!!!!!

Gość dobry ten list
ale się uśmiałam.

Gość zaciekawionyyy
Moge spytac ile masz lat ?

Gość zaciekawionyyy
Napisałaś że m.in. chcesz to zrobić dla chorego Syna. A czy zastanawiałaś się czy Twoj Syn mając coś do powiedzenia zgodził by się na to ?

Dobra, powiem Wam już prawde... Nie chce być niczyją utrzymanką. Na innym topicu prowadzimy rozmowy z podobnego zakresu tematycznego. Chciałam tylko sprawdzić waszą reakcje. Nie mam nawet syna, ale dziwki zawsze usprawiedliwiają się strasznymi problemami. Chciałam potwierdzić bądź też zaprzeczyć napisanej przez pewną panią tezie, że każdy mężczyzna chodzi na dziwki i zdradza. No jak widać nie każdy to robi, a część tym gardzi. Misja zakończona! A co do listu, to jest autentyczny. Był wklejony na innym forum, ja go tylko skopiowałam. Pozdrawiam.

Gość zaciekawionyy
tak myslalem