Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm zrobić to

umówiłam się na sex z nieznajomym

Polecane posty

Gość hmmm zrobić to

i baaardzo się denerwuje, jednoczniesnie jestem bardzo podniecona:d

Gość zrob to zrob
daj sie zerznac tak porzadnie zeby CIe potem dupsko bolalo przez conajmniej tydzien, tylko sie zabezpiecz bo jeszcze ejca dostaniesz.

Gość a może to on
będzie narzekał na syfa? ostrzeż go, że zarażasz :D

Gość hmm spotkać się D
zawsze używam gumek i przestańcie gadać, ze moge sie zarazić co wy sexu nie uprawiacie? litości. kazdy moze byc dziś chory!

Gość lololololol
Kazdy kto sie umawia tak jak Ty z byle kim, a jak masz jednego pratnera i ten pratner ma tylko Ciebie to mala szansa zeby zalpac syfa jakiegos/

a idź idź, głupich mi nie szkoda:D przypomina mi sie historia znajomego który lubi naprawde ostre jazdy.ustawił sie z kimś obcym i na wejściu dostał metalowa pałką w ryj. a potem sie obudził i stwierdził ze takiego wpierdolu jescze nigdy nie dostał:D

Gość idioci z wam o
w monogamie to ja nie wierze udajesz świetego a jarasz sie zdjęciem każdej dupy która wkleja swoje zdjęcie zalosne

Gość pytacz1
Takim zupełnie nieznajomym? Cholera, jak to sie robi? :) tzn, pytam bardziej o nieznajomą :D

Gość krystynadokichoto
też kiedyś sie umówiłam z nieznajomym na seks..tzn wczesniej jakies pare miesiecy pisalismy ze soba przez gg,telefon itp..i co dalej sie umawiamy na seks i nie tylko;Pale uwazaj,.,i zabezbieczej sie..i pamietaj że jezeli tak zaczynasz jakas znajomosc to na pewno nie bedzie z tego miłosci .....pamietaj o tym...

Gość Elektryk z Łodzi
Powodzenia !

Gość gość
Moje życie seksualne polepszyło się odkąd zacząłem dzwonić ze strony http://sextelefon.twojweekend.com i flirtować z paniami które tam pracują. One rzeczywiście potrafią mnie pobudzić.

Gość gość
Masz ochotę na pikantnie- namiętną rozmowę? zadzwoń do mnie, tutaj są moje focie i nr tel: http://seksnumer.pl/sex-telefon-gabi.html Młoda Kotka wprowadzi Cię w świat rozkoszy przy której zapomniesz o codzienności a odlecisz wspólnie ze mną w kraine rozkoszy.

Gość gość
Ma ktoś ochotę na przygode z laseczką zza wschodniej granicy? Jestem gorąca Nadia tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://zboczone.co.pl/ Zadzwoń i poznajmy się:)