Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sindi18

ODCHUDZAM SIĘ OD PONIEDZIAŁKU, ALE CZY DOBRZE? OCEŃCIE

Polecane posty

Gość Sindi18

Jakieś pól roku temu schudłam 13kg w trzy miesiące, dietkowałam, ale nie ćwiczyłam w ogóle. Kilogramy wróciły bo zaczęłam się obżerać! To nawet mało powiedziane:P Teraz znowu chcę spróbować, tym razem dodaje intensywne ćwiczenia. Ale moja dieta mnie zastanawia, bo może powinnam coś zmienić a efekty będą jeszcze lepsze?:) dzień1 śniadanie: duży banan obiad: warzywa na patelni kolacja: jogurt naturalny dzień2 śniadanie: 2 kromki razowca z got. jajkiem obiad: pół paczki got. ryżu, z tartym jabłkiem i jog. nat. kolacja: kefir truskawkowy coś w tym stylu, oczywiście 2l wody dziennie i różne herbatki

Gość Sindi18
Widzę, że nie ma żadnego odzewu... no nic:) Jutro dalej będę się odżywiała wg ,,swojej metody,, może potem mi ktoś coś doradzi:)

Gość alfabetagama
a co robilas ze schudlas te 13kg?no w sumie duzo nie jesz,ale moze zamiast smayzyc warzywa gotuj i w sumie banany maja duzo kcal.ja dorzucialabym ci chociaz ze 2 jablka jako 2 sniadanie i podwieczorek.

Gość Sindi18
Te 13kg... no właśnie odchudzałam się w ten sposób, potem niestety przeżyłam pewne załamanie w życiu osobistym i zaczęłam jeść.

Gość asia88-84
tez cjce zgubic 13 kg:)) dieta kiepskacos pozywniejszego jakas kasze z mieskiem gotoqwanym

Gość Sindi18
Jestem wegetarianką, więc mięsko odpada niestety. Właśnie problem polega na tym, że moje jedzenie jest ,,nudne,,

Gość alfabetagama
o ja.skad ja toznam.tez jestem wege i odchudzanie sie w naszym przyapdku to trudna sprawa.

Gość Sindi18
Oj trudna... właściwie wszystkie ,,gotowe,, diety odpadają. Muszę kombinować sama, ale nie mam pomysłów na małokaloryczne posiłki! Dzisiaj np. na obiad zjadłam pół woreczka ryżu, z ogórkiem kiszonym i papryką w kosteczkę, plus trochę sałaty... nie powiem żeby smaczne było, właściwie to nie miało smaku, ale ja nie mam żadnych pomysłów!

Gość alfabetagama
jaodchudzam sie troszke inaczej. np.na sniadanie jem platki owsiane wymieszane z platkami fit i mleko 0,5%. staram sie zjesc drugie malutkie chociaz 2sniadanie typu jakis owoc,kromka chleba,albo jogurt nat. danone. obiad to roznie.czasem gotuje tylko kalafiora i jem,czasem zjem kilka lyzek ziemniakow z jakas saltka-buraczki,albo jakas robiona,dzis np.zjadlam tortille z cebula,papryka,mozzarella. na kolacje dzis jogurt naturalny i szklanka maslanki owocowej 0,5%. tak naprawde to tylko mozemy eksperymentowac z warzywami,czy salatkami jakimis. no i zdarza mi sie zjesc cos slodkiego;/oj oj.grzechy.

Gość Sindi18
alfabetagama : widzę, że jesz troszkę inaczej niż ja, ale w podobnym stylu:P Jestem już dawno po kolacji, myślę jak zaplanować jutrzejsze posiłki i znowu pustka w głowie hehe:) Ale najbardziej z czego jestem zadowolona, to z tego, że w końcu ĆWICZĘ:) wtedy jak się odchudzałam, ani razu tyłka nie ruszyłam:P a teraz mam cały tydzień fajnie zaplanowany z ruchem:)

Gość alfabetagama
to ja latem i w czerwcu cwiczylam, a teraz jakos nie mam ochoty;p u mnie sniadanie zawsze jest takie samo.gorzej z obiadem i kolacja.ja pije wode z aqua slim.ale nie polecam.nadaje wodzie slodkawy smak i jakos mi nie wchodzi.polasilam sie i kupilam cale pudelko zamiast najpierw sprawdzic jedna sztuke.

Gość Sindi18
hehe no to kiepski zakup:) Ja pije zwykłą Żywiec niegazowaną. Nie przepadam za wodą, ciężko mi wchodzi. Ja już uciekam:) Miałam zamiar się dołączyć do jakiegoś topiku, ale rzadko zaglądam na net, więć nie będę nadążać za dziewczynami:) i zrezygnowałam hehe buziaki

Gość zajebali mi ser z dziurami
ja też się przyłączam :D bo musze schudnąć jak najwięcej w jak najmniejszym czasie :) Tylko, że ja duużo ćwiczę ;)

kochana powinnas jesc 5 malych posilkow dziennie !!!! tak sobie mozesz rozwalic metabolizm!!!!! a nieraz moze i sie zdarzyc ze przestaniesz chudnac i waga bedzie stala w miejscu a metabolizm zamiast przetrawic jedzenie bedzie je gromadzic w postaci tkanki tluszczowej !!!! Pozdrawiam i wytrwalosci

Gość ale zasada dobra
dobrze ze rano jesz weglowodany, na obiad powinno byc miesko z warzywkami a na kolacje jakis nabial; czyli calkiem niezle to sobie ulozylas ale dodaj do tego jeszcze chociaz jablko na drugie sniadanie i cos na podwieczorek i ruszaj sie troche, przynajmniej duzo spaceruj

Gość Sindi18
lalunia1988 wiem o 5 posiłkach dziennie, ale świadomie jem 3... chodzi o to, że jeżeli miedzy śniadaniem, obiadem, a kolacją będę miała pozwolenie na ,,przekąskę,, to na tym się nie skończy... po prostu znam siebie. nie będę mogła wieczorem wytrzymać, zjem coś i będę się usprawiedliwiać przed samą sobą, że to był podwieczorek:P

Gość Sindi18
Co do ruchu jest ok, dwa razy w tyg mam fitness godzinny lub dwugodzinny, zależy od czasu jaki mam:) oprócz tego trzy razy w tyg chodzę na maszynę odchudzającą vacu maxx, biegi na bieżni w tubie z podciśnieniem, tylko sob i ndz mam odpoczynek, ale w sob zawsze imprezuję, a kocham się ruszać na parkiecie:) a to też ruch|:P

Gość mfjnrhgcnrn
autorko...nie jestem fachowcem ale uważam że Twoje posiłki są zbyt mało kaloryczne. Przy takim jedzeniu nie będziesz miała problemu z odzyskaniem kg. A jakie są w Twojej diecie źródła białka??

Gość Sindi18
Ok, macie rację... przestawię się na 5 posiłków:) dodam troszkę kalorii i różnorodności:)

Gość mfjnrhgcnrn
a tak poza wszystkim to pytam poważnie jakie źródła białka masz w swoim jadłospisie?

Gość Sindi18
Kochana, jem jajka, sery żółty, twarożki (np. dzisiaj mam na kolację), mleka nie piłam jeszcze, ale na pewno sobie zrobię nie raz na śniadanie z płatkami:) mięsa i ryb nie jem i nie będę jadła...