Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisse

miłość do bólu?

Polecane posty

Gość elisse

Dziewczyny, czy kochacie/kochałyście tak, że aż to bolało? Mam cudownego faceta, jesteśmy szczęśliwi. Ale on mieszka daleko ode mnie. Czasami tak za nim tęsknię, że płaczę całymi dniami. Kocham go tak, że to aż boli :(

Gość milosc nie boli
ona sprawia,zechce sie fruwac. ty cierpisz,a wiec nie jest to milosc. amen!

Gość elisse
W takim razie co to jest??

Gość bojabojaboja
Ja wiem jak to jest. To żadne szczęście. Jak to wspominam teraz to to było tylko jedno wielkie cierpienie. Miłość wielka i tragiczna. Nie warto było. Po pierwsze dlatego, że będe pewnie wracać do tego przez resztę życia, bo nic cudowniejszego nie przeżyłam i wiem dobrze, że już nie przeżyję, po drugie mimo, że pamięta się i łzy i piękne chwile to te drugie mocniej niestety zostają wyryte w pamięci, a po trzecie zawsze będę się zastanawiała jakby było, żebym jednak zaryzykowała i była z nim, a co za tym idzie przeprowadziła się wbrew sobie i swoim planom.

Gość elisse
no właśnie przeprowadzka do niego też mnie przeraża, ale nie chce wybierać między nim a moim aktualnym życiem

Gość elisse
Ale jak żyć bez niego? :(

Zajmijcie się czymś pożytecznym zamiast siedzieć na tyłkach i jak księżniczki szlochać. Życie jest brutalne i jak będziecie się zachowywać jak odmóżdżone wiewiórki to zginiecie z kretesem. Facet to dobra sprawa ale bez niego tez trzeba umieć żyć, bo w końcu każdy odchodzi...

Gość lolopopa
miałam tak przez 3 lata później rozstanie i po następnych 2 przestało boleć :) teraz wydaje mi się to śmieszne, ale co przecierpiałam to moje