Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Owca25

zostać czy odejść....

Polecane posty

Jestem z chłopakiem 2,5 roku,pomio moich 25 lat jest to pierwszy mój chłopak na serio. Facet bardzo dba o mnie, opiekuje się, spelnia wszystkie moje zachcianki, no na rękach mnie nosi, ja jestem taką trochę księżniczką, chcę gdzieś jechać-jedziemy,iść na disco-idziemy, nie podoba mi się że pali-rzucił. Koleżanki mówią że mam szczęście że znalazłam takiego chłopaka. Jednak ja mam wątpliwości...nie wiem, czasem chciałabym żeby był bardziej męski,a nie zawsze i we wszystkim mi ustępował, żeby czasem on coś wymyślił,a nie czekał na gotowe,niby drobnostki,a jednak wkurza mnie to, poza tym szczerze mówiąc średnio mi się podoba :-( a do tego mamy zupełnie inne poczucie humoru, ja zażartuję - on nie rozumie i się obraża i na odwrót. Do tego jest to mój peirwszy i jedyny partner w łóżku, chyba jest dobrze,ale może powinno być lepiej, inaczej? Kurcze wiem że to wszystko brzmi głupio, piszę jak rozkapryszona dziewucha,której przydałoby się żeby facet raz po mordzie przylał i zrozumiałaby co ma...ale może mnie w życiu coś omija...może to nie ten facet... Co Wy o tym sądzicie? Macie taki sam problem?

Gość lolopopa
miałam to samo :) w końcu odeszłam czasami trochę żałowałam jedno musisz wiedzieć, niczego podobnego nie dostaniesz od innego faceta, będziesz miała chwilę zwątpienia twardy facet oznacza raczej "mało romantyczny"

Gość lolopopa
ja w pewnym momencie już nie mogłam z tej jego dobroci i miłości wytrzymać problem polega na tym, że ty nie musisz nic dawać a otrzymujesz wszystko raczej nie żałuję ale to były bardzo fajne chwile w moim życiu teraz mam "twardego" faceta i nie jest tak bajkowo, ale też nie jest źle...po prostu zwykłe życie

Faktycznie piszesz jak kolejna rozkapryszona baba, która chyba tylko czeka aby być nieszczęśliwą, u boku jakiegoś łajdaka. Więc rzuć tego faceta i poszukaj sobie męskiego szowinistycznego gbura, który wnet pokaże Ci gdzie jest miejsce kobiet! Jak tak zaczniesz kombinować przy swoich związkach to nie będziesz nigdy szczęśliwa i nikogo nie będziesz w stanie uszczęśliwić, bo zawsze będzie jakieś "ale", zawsze znajdzie się jakiś powód aby wszystko przekreślać w tym nierozsądnym pedzie... no właśnie za czym? Chcesz mieć wszystko? Coś za coś, inaczej nie da się...