Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwierzątkowa

najmniej wymagające zwierzątko domowe?

Polecane posty

Gość zwierzątkowa

chciałabym miec swoje zwierzątko, problem jednak w tym, ze jestem studentka i często jeżdże na weekend do domu. zwierzątko w te weekendy musiałoby zostawac z moją współlokatorką lub co gorsza SAMO. czy jest takie dla którego nie było by to uciążliwe? nie chcę męczyć stworzonka tylko dać mu dom...

Gość mrówki w terrarium

Gość zwierzątkowa
hmm a żółwia nie trzeba karmić codziennie? bo ja bym mogła np nakarmic go w piatek a potem dopiero w niedziele... czasem w sobotę nie ma nas obu...

Gość albeerrrcik
pijawki w słoiku ,zabierasz

Gość enedue
Po co ci zwierzak jak z góry zakładasz,że nie będziesz się nim specjalnie zajmowała?Gumowe kaczuszki i pluszowe misie są zupelnie niewymagające

Gość zwierzątkowa
proszę o sensowne odpowiedzi... naprawde mi zalezy. myslałam o pająku ale nie bardzo mi sie podobają, wręcz troszkę mnie obrzydzają...

Gość enedue
a jak będzie długi weekend albo przerwa miedzysemestralna?biedny zwierzak:(

Gość zwierzątkowa
tzn nie chodzi o niezajmowanie sie, ja mu naprawde mogę poswiecic wiele czasu, ale nie dam rady byc caly czas w moim studenckim mieszkaniu = własciwie co sobote muszę byc w innym miescie...

Gość hermionkaa
To może papużka? Lub inny ptaszek ;]

Gość enedue
najłatwiej hodować ptaszniki ale im też trzeba nawilżać podłoże,wymieniać je,karmić żywymi małymi zwierzaczkami:(

Gość zwierzątkowa
wtedy prawdopodobnie zabierałabym go ze sobą, bądz zostawala w mieszkaniu z nim (zalezy od zwierzaka)

Gość gitarrra
to ptaszek ,ale czy wytrzyma

Gość zwierzątkowa
hmmm, papużka... ? to faktycznie moze byc dobry pomysl, poczytam o pielęgnacji i zajmowaniu się papużkami:)

Gość tak mysle
chomik....dasz mu zarcia na 2 dni i picie i ok....ale zastanow sie czy ty bys chciala byc dla kogos obojetna.....kazdy zwierz cos czuje....!!

Gość mikuśśś
kup sobie gazete"MÓJ pies"

Gość Sexy Vampire
Myszki też by się nadawały

Gość zwierzątkowa
On nie bylby mi obojętny, w żadnym razie! chyba to, ze zastanawiam sie i szukam zwiarzatka dla którego nie byloby to bardzo uciazliwe swiadcza o tym ze nie jest mi obojetny ich los... gdybym miala gdzies samopoczucie zwierzaczka to nie zastanawialabym sie tylko wziela sobie jakiekolwiek zwierze i nie przejmowala sie ze nie bedzie dostawalo w soborty jest... :/ wiec nie wyzywajcie sie na mnei...

Gość muchy mrówki
pająki, myszy...:classic_cool:

Gość zwierzątkowa
ech, a tak powaznie? zastanawiam sie nad swinką morską, czy to dobry pomysł?

Gość ślimak afrykański
możesz go nawet wypuścić zeby sie poszlajał po mieszkaniu kiedy Ciebie nie będzie

Gość mikuśśś
troche za wielka ,

Gość maturka4
Nie bierz papużki!!! Teoretycznie dwa dni bez opieki wytrzyma. Ale tylko fizycznie! Jak będzie jedna -psychicznie się wykończy i będzie strasznie nieszczęśliwa. Papużki to ptaki STADNE i albo będzie co najmniej parka, albo właścicielka jest tą drugą w stadzie. Nie męcz zwierzaka. Zresztą, jeżeli nie masz wyraźnie określonych preferencji, to raczej wynajmij sie na czasową opiekunkę do cudzych zwierząt. Ja np teraz wyjeżdżam i jestem w kropce, co zrobić z moimi papugami, a hotelu dla zwierząt w mieście nie ma

Gość kduifhtufksjmfhffg
karaluchy , faraonki, pluskwy albo pluszaki. wszystkie oprucz pluszakow są cholernie żywotne rozmnazają sie i nie trzeba ich karmic, wyprowadzac na spacer, szczepic czesac pamiętac o wodzie i odpowiedniej temperaturze. nawet ja bedziesz na dluzej wyjezdzac tez nie musisz martwic sie o opieke dla nich, one są bezproblemowe i niczego nie wymagaja. bedziecie napewno szczesliwi. powodzenia w wyborze zwierzątek.

Gość tez jestemmm studentkaa
i tez chce kupic sobie swinke:) i tez mnie czasami nie ma bo czasami po zajeciach ide do chlopaka..ale to czasami wtygodniu a tak to w sobote i niedziele nie ma mnie od poludnia do wieczora...

Gość nie ma cie juz
??:(