Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczna marzycielka

Moje podwójne życie

Polecane posty

Gość wieczna marzycielka

czy wy też tak macie że często fantazjujecie na temat życia dalece odmiennego od rzeczywistości?Ja tak mam.Mam powiedzmy ułożone życie ale jest we mnie druga osoba ta zduszona przez tą prawdziwą którą muszę być dla świata.Powiedzmy że prowadzę w skrytości ducha drugie życie ale to moja tajemnica,tak słodka....wiem że te moje pragnienia nigdy się nie spełnią ale ja to wszystko przeżywam naprawdę i jest mi słodko :) Czy ktoś też tak ma?

Gość aaaaaaccccccccc
tak, ja :classic_cool:

Gość to sie leczy wiecie

Gość wieczna marzycielka
dlaczego się leczy?Czy to zle mieć fantazje jeśli życie tak do końca nas nie satysfakcjonuje i nie ma szans na zmianę?

Ja bardzo często stwarzam sobie w głowie historię, w której jestem główną bohaterką. Czasami jest to coś życiowego, czasami coś bardziej fantasy. A z tych pomysłów rodzą się opowiadania, które spisuję i publikuję w internecie ^^

z każdym dniem...nie ukrywam że chętnie bym poczytała.Moje fantazje to w sumie nie jakieś wyszukane historie...to owszem inny świat inny punkt widzenia dalece odmienny od mojego prawdziwego.

Hej lolusia.Jeszcze jestem ale pewnie jak to przeczytasz to już mnie nie będzie.Mam nadzieje że ktoś jeszcze napisze swoje spostrzeżenia i opinie i może powie o swoich fantazjach.Dobranoc wszystkim! :)