Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziarka0033

brak okresu

Polecane posty

hey :) dziewczyny mam problem, ostatnia miesiaczke mialam 24 sierpnia a do dnia dzisiejszego kolejnego krwawienia nie mam. robilam dwa testy po 8 dniach spodziewanej miesiaczki wyszedl negatywnny i po 15 dniach tez wyszedl negatywny. w ten sam dzien bylam u ginekologa i potwiedzil ze nie ma ciazy dla pewnosci w niedziele mialam robione usg dopochwowe i ciazy nie wykazalo. czy moglo sie mylic? wkoncu do dnia dzisiejszego okresu brak a ja sie strasznie schizuje. bola mnie piersi i sutki nie wiem co jest. jutro robie kolejny test mimo ze badaie usg nic nie wykrylo. jak nie dostane do srody mam sie zglosic po tabletki na wywolanie. co o tym myslicie ? prosze odp.

Gość lolka17
ja okresu nie miałąm 3 mieśiące i w ciąży też nie jestem poszłąm do ginekologa zbadała mnie i dałą mi luteine na wywołanie okresu brałam te tabletki od 5 do 9 września 3 razy dziennie, 12 września popołudniu miałam plamienie awieczorem okres ale trał tylko do 16 wrześnianie było goduzo ale by. 30 września znowu byłam u ginki i mówiłą że jakbym nie miała okresu 12 pażdziernika to dalej mam brać tą luteine i przepisałą mi tabletki na wyregulowanie okresu i poiedziałą że jak dostane to mam brać tabletki antykoncepcyjne i 1 pażdziernika popołudniu dostałam sama okres i trwał 4 dni...zobacze jak będzie po tych tabletkach a ty nie martw się będzie ok