Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śląski MISTRZ

Jak chodzicie do łóżka z żonatymi to używajcie mniej perfum

Polecane posty

Nie muszę chyba wyjaśniać dlaczego ? Przyjdzie taka do hotelu wyperfumowana, łasi się a potem człowiek musi się martwić aby w domu nie było czuć.

Gość elka42
masz rację, ja zawsze delikatnie w takich sytuacjach się perfumuję, moi faceci są wtedy bezpieczni po powrocie do domu

Gość nieco zafrasowany
słuszna uwaga ale bardziej rozgarnięte babki same o tym wiedzą, tylko jakieś idiotki spryskują się na potęgę

dokładnie, wystarczy mydło :) ale zwykłe cichodajki o tym nie pamiętają i uważają, że ich zapach jest wprost proporcjonalny do erekcji, nic bardziej mylnego, moje 22cm nie będzie ni mniejsze ni większe :)

Gość czyżby mistrzu żona cię
wypierdzieliła z łóżka i życia, że dziwek do masturbacji używasz?

dziwki są dla biednych, brzydkich i grubych ja robię to tylko kiedy mam na to ochotę i tylko z tymi na które mam ochotę, a jeśli jedna z drugą przychodzi na spotkanie śmierdząca to każę jej iść pod prysznic

Gość zmartwiony stefan
niestety ambarasujące sytuacje się zdarzają niedawno spotkałem się z pewnym ssakiem płci żeńskiej w hotelu "U Waldemara" pod Białobrzegami najpierw było nieźle, naturalny zapach ciała ale gdy zanurzyłem twarz w jej szparze międzypośladkowej poczułem silną woń perfumów "C-thru emerald" okazało się, że ta kretynka wlała sobie prawie pół butelki tego kosmetyku prosto w odbyt! przerwałem czynności przedkopulacyjne i oburzony udałem się z powrotem do domu, gdzie już czekała żona z pyszną zupą ogórkową :-)

nigdy nie kożystałem z usług prostytutek a nie, przepraszam raz, gdy byłem w mediolanie potrzebowałem reprezentacyjej kobiety na spotkanie z jednym makaroniarzem, po spotkaniu, skoro już wypłaciłem 300EURO to dałem jej posssać, jednak był to wypadek incydentalny

Gość hehehe wypadek
incydentalny...a propos ja takze uzywam mniej perfum, zwracam tez uwage byl moj kochanek byl czysty a niekoniecznie zlany woda toaletowa... nie mam zamiaru potem kryc sie przed mezem z przesiaknietymi ubraniami itp

Gość ooo Marek Sportiwo
:D fan Brzyduli?

Gość poważna kobieta
śląski MISTRZu widzę, że znasz się na rzeczy, czy jest szansa aby w jakiś sposób Cię poznać ? jesteś intrygujący

Gość ale cham z ciebie
takiemu nie dalabym lizac podeszwy mojego buta:P

Gość sdasdadasds21312321312
Ślaski dupku, nie zdradzaj żony to nie będziesz miał takich dylematów

Jak można nie zdradzać żony skoro każda kobieta +30 przynajmniej raz w życiu zrobiła skok na bok. A biorąc pod uwagę moją aparycję nie przytrafiło mi się abym natrafił na jakiś opór.

Gość hjho
to znaczy, ze twoja zona jest slaba w lozku ??? a moze po porstu ze swoja zona trzeba obyc sie w sposb delikatny i subtelny. A przypadkowy sex z fizycznie czysta i pachnaca kobieta jest wiekszym doznaniem, poniewaz mozna w nim wsyztko ... i nie trzba byc przy takiej delikatnym, tylko traktuje sie jak jak szmate ???

Gość to tylko pryszczaty fantasta
onanista;)

Gość Lalitha
MISZCZU - skoRZystaj ze słownika ortograficznego.....

Gość Prawda jest taka jaka jest
Ale mnie wkurwiają tacy faceci śmiecie jak śląski mistrz. Debil. Najpierw uwodzą kobiety, cudują by tylko w nie wsadzić swoje prącie, a potem wyzywają je od dziweek, prostytutek, szmat i t d. Palanciarstwo.

Gość taka jakaś senna
Miszczu, a Twoja żona jest po trzydziestce? Tak? To powiedz jej, żeby się nie perfumowała, jak "wychodzi po zakupy". Z pewnością jakiś facet będzie Ci za to wdzięczny. ;)