Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga280179

Helikobacter pylorii

Polecane posty

Podczas badań wykryto u mnie to świństwo. Mam pytanie do tych którzy się na niego leczyli. Ja jestem po 3 dniu brania antybiotyków i występuje większa goryczka niż przed braniem leków. Mam pytanie do tych którzy się na niego leczyli: czy tez tak mieliście?

hej ja sie leczylam na to rok temu wyleczylam ale podczas branaia antybiotykowa wystapila u mnie drozdzyca w jamie ustnej i przestalam brac.. poza tym nic innego nie zaowazylam. w tym roku dokladniej miesiac temu robilam badanie na Helikobakter i nie mam :)

Nikt więcej nie miał żadnych dolegliwości? 80% Polaków podobno to ma a nikt nie chce się wypowiedzieć na ten temat?

ja do tego mialam chorobe wrzodowa ktorej nie moge sie do konca pozbyc :p duzo ludzi to ma ale tak jak mowisz nawet o tym niewiedza :)

Gość rygbvcccc
Ja nie mialam gorączki, bo bardzo rzadko gorączkuję. Gorączka przy antybiotykach to coś nie halo. Idź albo zadzwoń do lekarza.

Gość kilcia
Do agi280179 Aa jakie leki bierzesz?Może metronidazol w tabletkach? To on może być skutkiem Twojej goryczki.Przejdzie po jego odstawieniu.