Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marissa Miller

Solarium po wakacjach

Polecane posty

Gość Marissa Miller

Nigdy w zyciu nie bylam w solarium, ale wlasnie wrocilam z 4 tygodniowych wakacji i jestem pieknie opalona (wczesniej bylam jak corka mlynarza). Normalnie opalam sie (a raczej spalam) na czerwono, ale tym razem uzywalam przyspieszacza opalania, i opalilam sie na braz. I... chcialabym jakos ten stan utrzymac. Samoopalacz odpada, bo niestety po wiekszosci (od tanich po Diora) wygladam jak pomaranczka. i teraz mam pytanie do specjalistek - na ile minut powinnam isc do solarium i jak czesto? Z gory dziekuje za sugestie.

specjalistko nie jestem ale jak jestem zawsze ładnie opalona po urlopie to na średniej mocy lampy, idę na 8 minut i później stopniowo zwiększam:) do tego używam kosmetyku do opalania, np emulsji ochronnej z bronzerem. Trzeba dopytać kobitek w solarium jakiej mocy jest łóżko bo nawet mając ciemną karnacje można się spalić:/ powodzonka życzę;)

Gość blę26
idz pierwszy raz na 8 minut...jesli nic ci nie będzie po tygodniu idz na 10 minut....zeby podtrzymac opalenizne wystarczy chodzić raz na tydzień....latem mozna chodzic raz ma dwa tygodnie....no le wiadomo zimą słońca nie ma to opalenizna szybko znika...