Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bongo

A gdyby tak zalozyc ponczochy , przypiac do nich pas ...

Polecane posty

Gość bongo

nastepnie gorset , a na koncu plaszcz . Przyjsc do niego tak z nienacka, zamknac za soba drzwi . Plaszcz zrzucic na podloge ... Zaczac sie do niego lasic jak kotek . Powoli zdejmujac z niego ubranie. Dotykac calowac, piescic, szeptac ...

Gość bongo
zawsze lubiłem tak się przebierać... Uwialbiam facetów tak ubranych 😘

Gość bongo
Byc pelna wladzy kobieta. Przypiac go do kaloryfera. Oddalajac sie od niego robiac ponetne ruchy,patrzac jak go wykreca, jego rece proboja sie uwolnic . Syczy miota sie . Ja wine sie po podlodze jak dziki kot ... delikatnie i subtelnie uspokajajc go ... sciagam z niego reszte ubrania ... Polewam sie olivka, jestem juz skliska i szklaca ...

Gość bongo
ejj ty podszywie , nedzny cwaniaku, marna masz wyobraznie pedziu jeden !!! JA jestem KOBIETA

Gość bongo
po krotce siadam na przeciw niego ... Rozkraczm sie... pokazuje czego niebawem dotknie ... Ponownie sie zblizam ... Biore w dlon to co ma juz twarde jak skala ... Dlon w olivce dlusta, i ponetna ... slizga sie w dol i gore ...

Gość Ja tak kiedys zrobilam a on
na to: "idz sie ubierz, wygladasz jak dzivka" :o

Gość pongo
i pobawimy sie narzedziami ,przeciez ,mamy takie same

Ja tak kiedys zrobilam a on na to: "idz sie ubierz, wygladasz jak dzivka" o rany:-0 co Ty masz za faceta..kazdy inny byłby zachwycony..ja juz mam mokro, mimo że jestem kobietką;-)

Gość bongo
a spieprzaj glupkowaty podszywie ... Ja tak kiedys zrobilam a on - boje sie wlansie takiej rekacji , nie mam pojecia co by sobie pomyslal... Albo by mu sie spodbalo , albo by sie przestraszyl,ze ktos mnie tego nauczyl, ze sie czegos glupiego naogladalam, ze z innym tak robilam ;/ albo cos , a to tylko moja wyobraznia :(((((

Gość bongo
dziwnie tak, nigdy nie wiadomo ;/ nic sie nei dzieje , to za nudno, nei zadowola go, dzieje sie tez zle, bo moze zdradza...

Gość bongo
a ja bym chciala zeby mi tak facet zatanczyl czasem, zeby sie tak ladnie poruszal ...

Gość bongo
a ja bym chciala zeby mi tak facet zatanczyl czasem, zeby sie tak ladnie poruszal ...

zrealizuj swoja fantazje..nie bądz na nie.!.moze Twoj po prostu jest zestresowany praca, zyciem..nie koniecznie facet zdradza jak nie ma ochoty na sex lub fantazje..może sie wstydzi?;-) Niby mężczyzna to nieskomplikowane stworzenie ale nigdy nie wiadomo co w nim siedzi:-P Pisz dalej..fantazjuj a potem wieczorkiem do dzieła! to Twoje zycie..Twoj sex...Ty rzadzisz maleńka:-) a faceci lubia dominy..nawet jak sie do tego nie przyznają.. Zrób tak żeby marzył tylko o Twoich nowych fantazjach..zył kazda chwilka z Toba..po prostu to zrealizuj:-P

Gość bongo
dziekuje za wsparcie i mile slowa... jednak widzisz ja nie wiem czy mnie na to stac. Z natury jestem wstydliwa ... nie wiem czy sie odwaze na taki krok :P ostatnio zalozylam ponczochy itp. mialam zatanczyc, alewyszlo tak ze zobaczyl mnie w tym przez pare chwil i nie wytrzymalam od razu przeszlismy do rzeczy ... :P kiedys bylam odwazniejsza, mmm pamietam jak mu tanczylam w samych majtach :P bardzo to lubil

Kobietko przelam sie ..zamknij oczki..nie pozwól mu sie dotykac i niech robi tylko to na co Ty masz ochote..to mozliwe i do spełnienia. napisz dlaej co bedziesz robiła ..fajnie piszesz..mmmm

Gość bongo
to moze sobie przed tym walne piwko :P

Gość Ja tak kiedys zrobilam a on
Mialam takiego faceta :) wyrzucilam po tym, jak mnie zdradzil z o 5 lat starsza rozwodka z dzieckiem. Teraz mam milszego ;)

Gość bongo
potem lize go po uchu , ramionach , sutkach , coraz nizej ... i nizej i nizej. Muskam jego jadra ... Dalej operujac samym jezykiem muskam jego nabrzmialego czlonka, mam nadziej, ze za pare chwil sam eksploduje ... Potem znow pocieram dlonia w dol i golre, dlaczam do tego usta , 2 reka masuje go po jadrach...I zmiana, potem wkladam mu moje palce w jego usta ... Nastepnie zdejmuje gorset ... zostaje w ponczochach i pasie ... Uwalnia mu jedna dlon... Smakuje jego placow ... namietnie je slinie... Potem jego dlon kieruje w moje krocze ... wkladatm tam gdzie tego pragne ... uwalniam jego 2 dlon ... Dotyka mnie cala ... coraz szybciej oddychamy ... Az w koncu wklada mi swojego czlonka w moja mokra i spragniona ... 2 dlonia operuje przy wyzej plolozonej dziurce . I tak sie ze soba droczymy do samego rana ... Robimy to wszedzie,na biorku, na lawce do cwiczen, na lozku, przy scianie, przy szafie i w szafie, i na parapecie ...

Gość bongo
Ja tak kiedys zrobilam a on - wspolczuje, zdrada to najgorsze co moze byc !!! Nie byl wart Ciebie, ani tego co mu dawals, i dzawac chcialas . Dobrze zrobilas, tego sie nie wybacza . Teraz naprwno ejstes bardziej szczesliwa i moze serce raz zmaane kocha teraz mocniej.

Gość bongo
heheh nie ja nie dam w pupe nigdy, bardzo go kocham, ale nie :P Nie wiem jak kobiety to znosza. Kiedys probowal mi go tam wcisnac, powiedzilam, ze nie ... to przeciez cholernie boli ... jak juz to tylko paluszki moze sobie tam delikatnie powpychac. Poza tym takie dogody sprawiaja problemy na przyszlosc ...

Gość inomk
straszna nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa