Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cobi89

ŚWISZCZĄCY KASZEL

Polecane posty

Gość cobi89

Witam. Mój problem polega na tym że jak kaszle to słychać świst jak to mówią moi znajomi połknełam gwizdek, i jak było gorąco to czułam że nie moge do końca sfobodnie oddychać byłam u lekarza rodzinnego ktory skierował mnie do szpitala na oddzieł płucny na rozpoznanie pod kątem astmy oskrzelowej i tam zrobili mi szereg badań. Lerzałam w szpitalu ponad 2 tygodnie.... wyszłam poczym skierowali mnie na dalsze leczenie do alergologa(w szpitalu wyszło z testów alergicznych że jestem uczulona na roztocza w kurzu i mące) przepisala leki i wziewy ale to nic nie pomagało z tych badań nie wyszło jednoznacznie że mam astme a przepisali mi leki na tą właśnie chorobe odstawiłam je ponieważ sami nie byli do końca pewni a mój chłopak pracował kiedyś z kolegą którego leczyli kilka lat na astme i dopiero jak leżal prawie martwy lekarze w niemczech stwierdzili że on wogole na astme nie był chory te leki mu bardzo zaszkodziły dlatego boje sie ...licze na Wasze zdanie czy to astma??? może coś innego

Gość spróbuj ......
Najpierw misisz wykluczyć zapalenie oskrzeli. Jeśli wynik będzie dobry to rób inhalacje inhalolem z dodatkiem soli jodowanej. Technika inhalacji: średnia miska z parującą wodą, na parującą wodę kilka kropel inhalolu, nakryć głowę ręcznikiem i wdychać opary przez nos i naprzemian przez usta. Po ustąpieniu choroby hartuj się, śpij przy uchylonym oknie lub dobrze wietrz pokój sypialny. Prowadź zdrowy tryb życia, wskazówki znajdziesz w internecie wpisując w Google "Vademecum zdrowia- jak żyć.." Powodzenia. 🖐️

Gość dodatkowo
oczyść organizm z toksyn Terapią Gersona, co też znajdziesz w internecie w postaci filmu.🌼

Gość cobi89
dzieki;) powiem tylko że ja ten swój kaszel mam tak z 4-5lat zdałam sie na lekarzy ale oni niestety też nie wiedzą czemu tak gwiżdże w szpitalu znajomi z pokoju wszyscy chodzili na inchalacje tylko ja nie, wkladali im takie rurki przez nos do płuc mi też tego nie robili.... ja nie wiem może powinnam poszukać pomocy u jakiegoś dobrego specjalisty..... zapłacić ale być wkoncu pewna